Way Day е пред нас и ако сте като нас,

...
Way Day е пред нас и ако сте като нас,
Коментари Харесай

Спестете до 21 с Wayfair Way Day 2024 разпродажби на кухни и уреди


Way Day е пред нас и в случай че сте като нас, той е дълго чакан. Тази чудатост от 3-дневни покупко-продажби включва разпродажби на всичко в целия уебсайт, само че изключително харесваме офертите за кухненски принадлежности и уреди сега. Независимо дали сте кулинарен запалянко, ангажиран родител или просто желаете да надстроите своята кухня и игра със стъклени съдове, разпродажбата Way Day на Wayfair има по нещо за всеки.

Всичко от сервизи за хранене до кафемашини, емблематичните стоящи миксери на KitchenAid, надеждните хладилници на GE и голям брой артикули на Cuisinart са на огромни разпродажби с отстъпки до 80% (да, вярно прочетохте — 80%! ). Това е сбъдната фантазия на феновете на кухнята и виното.

Усърдно прегледахме цифровите канали на Wayfair, с цел да открием най-забележителните предложения, гарантирайки, че няма да пропуснете никакви спестявания. От фритюрници до уреди за постепенно готвене, блендери до сокоизстисквачки, ние сме подготвили лист, който ще трансформира вашите кухненски мечти в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР