В стремежа си да винаги да бъде място за качествена

...
В стремежа си да винаги да бъде място за качествена
Коментари Харесай

Actualno става официален медиен партньор на кампанията “Намери друг начин”

В устрема си да постоянно да бъде място за качествена публицистика с медийна нравственос и да демонстрира на своите читатели обстоятелствата такива каквито са, Actualno поддържа информационната акция “Намери различен метод ”, която предизвиква сериозното мислене и гражданската интензивност измежду младежите.

Чрез серия от видеа (първото, от които може към този момент да гледате тук) и изобретателно наличие в обществените медии (Facebook и Instagram), поднесено по ангажиращ за младата публика метод, както и посредством на практика образования с учители, акцията цели да развие нужните умения на младежите за оценка на информация и различаване на извънредно наличие онлайн, а също и обществените им умения и прочувствена просветеност, тъй че да поддържат връзка по-ефективно и пълноценно между тях макар разликите си и да дискутират градивно и аргументирано.
Сподели с твоите другари
" Actualno е измежду дребното медии в България, които се стремят към това да дават справедливи и публично значими материали на своите читатели ", показа Ивайло Ачев, основен редактор на Actualno. " Да станем медийни сътрудници на акцията " Намери различен метод " за нас е наслаждение, тъй като напълно поддържаме заложените в нея цели и имаме вяра, че е наша отговорност като общество да снабдим младежите с нужните им принадлежности, с които да могат елементарно и съответно да отсяват достоверната информация от заливащата ни агитация и подправени вести ".
Кампанията " Намери различен метод " се финансира по Програма за овластяване на гражданското общество към Фонд " Вътрешна сигурност " на Генерална дирекция " Миграция и вътрешни работи " на Европейската комисия и ще продължи през 2020 година. Тя се извършва от информационна организация Intelday Solutions в партньорство с Център за проучване на демокрацията и Фондация " Приложни проучвания и връзки ".
" Намери различен метод " е създадена в поддръжка на политиките на Европейската комисия, които имат за цел да подсигуряват икономическия, културния и обществения напредък на страните от Европейския съюз и могат да се развиват в постоянна, законна и сигурна среда, както и за построяването на отворена и по-безопасна Европа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР