В стратегически и визионерски план коалицията ПП-ДБ е правилна стъпка,

...
В стратегически и визионерски план коалицията ПП-ДБ е правилна стъпка,
Коментари Харесай

Политолог: В стратегически и визионерски план коалицията ПП-ДБ е правилна стъпка

" В стратегически и визионерски проект обединението ПП-ДБ е вярна стъпка, излъчва обединяване и предвидимост, само че изтърваха момента - на предните избори можеха да победят ГЕРБ. Политическа партия тичат след действителността. Електорално това обединяване няма да е неуспех, само че надали ще им стигне мощ да победят ГЕРБ ", сподели за Нова Тв политологът Любомир Стефанов.

Според него обединяването на Демократична България и Политическа партия не може да създаде 100 гласа и да им би трябвало още един сътрудник.

щ " Те ще вземат хипотетично 26%, ГЕРБ - 25, появяват се Българска социалистическа партия, " Възраждане ", може да има и нови субекти, може и да няма. Събират се останалите и си приказват, а Политическа партия и Демократична България се събират и не си приказват с другите, и остават коалиция``, счита Стефанов.

Според Проф. Росен Стоянов поръчката за коалиция на Демократична България и Политическа партия е пристигнала, тъй като осъзнават, че сами не могат да се оправят. " За пръв път искрено се приказва за необятно обединяване. Крайно време беше да се чуе нещо авансово, с цел да бъде стабилно. Идеята не е да си пръв, оттук насетне постоянно е единствено с обединения ще се ръководи. Ще се основават нови планове и ще се преосновават такива ", изясни той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР