В страстната седмица политиците трябва да направят своята равносметка, която

...
В страстната седмица политиците трябва да направят своята равносметка, която
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Очаквам разум и редовно правителство

В буйната седмица политиците би трябвало да създадат своята равносметка, която да докара до постоянно държавно управление. Това съобщи в Мъглиж вицепрезидентът Илияна Йотова. Тя добави, че се надява на транспарантни договаряния за кабинет, а не на подмолни сделки.

Илияна Йотова съобщи, че при тази политическа неустойчивост партиите би трябвало да са научили своите уроци и в този момент да проявят тъкмо разсъдък. 

" Трябва разсъдък, тъй като България би трябвало да се оправи първо с националния бюджет, чакат го общините, доста е мъчно да се работи.  На второ място би трябвало да се овладеят цените и инфлациите, това няма по какъв начин да стане в случай че хората не виждат непоклатимост ", съобщи Йотова.

Тя предизвести, че в случай че отново се тръгне през груби сделки и подмолни сметки на дребно ще бъдат застрашени и локалните избори.

" Едно е несъмнено нито кабинет, нито устойчиво държавно управление може да има с писма, молби, придумване, увещания. Трябва да има политическа отговорност и политически правила, а не подмолни сделки, тогава ние гласоподавателите ще повярваме и ще има устойчиво държавно управление ", разяснява вицепрезидентът.

Вицепрезидентът Илияна Йотова взе присъединяване в тържествата отдадени на Дения на Мъглиж, който се отбелязва по традиция на Цветница, оповестява БНР
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР