В страната има мостови съоръжения, които не са ремонтирани от

...
В страната има мостови съоръжения, които не са ремонтирани от
Коментари Харесай

Премиерът: В страната има мостови съоръжения, които не са ремонтирани от 30-40 години

В страната има мостови уреди, които не са ремонтирани от 30-40 години . Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в Провадия , където откри ремонтирания път, свързващ града с пътя Варна - Бургас.
 
" След като видяхме какви са последствията в Италия и Германия , не дръзвам да пожертвам да очаквам . Ще се откри метод да се финансират ремонтите ", съобщи Борисов.
 

" Миналата година е бил изработен планов ремонт на седем мостови уреди, тази - на пет, само че остават 17 в недобро експлоатационно положение . Те ще бъдат отремонтирани незабавно ", посочи министърът на районното развиване Николай Нанков.
 
Около 130 млн. лв. ще са нужни за ремонта на мостовите уреди , които са в тежко положение. Сред тях не е Аспарухов мост. Неговият ремонт, плануван за тази есен, ще бъде отсрочен, с цел да не се затруднява трафикът във Варна, стана ясно по време на визитата на Борисов в Провадия.
 

Заради дефицита на финансов запас се отсрочва и построяването на " детелината " на автомагистрала " Хемус " край аксаковското село Слънчево. " Проектът обаче ще бъде осъществен ", увери министър Нанков.-->
 
" С лимитирания ни бюджет вършим общо взето невъзможното ", разяснява районният министър. Той разкри, че на 16 август, четвъртък, започва строителството на нови 16 км от автомагистрала " Хемус ", от източната й страна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР