В столицата служители на реда са имали луда гонка с

...
В столицата служители на реда са имали луда гонка с
Коментари Харесай

Среднощен екшън в София! Полицаи преследват микробус

В столицата чиновници на реда са имали луда гонка с лидер на микробус, който не се е подчинил на сигналите им и не е спрял. Шофьорът е подкарал с гневна скорост и се е опитал да се измъкне, оповестяват очевидци на произшествието пред БЛИЦ.

Инцидентът, съгласно информацията, е станал на ул. Черковна и бул. " Ситняково " покрай столичен мол. По време на гонитбата на пътя лидерът на микробуса е изкъртил част от оградата, където минават трамваите, блъснал е осветителен дирек, опустошава и към 15 колчета.

Преследваният от служителите на реда се е опитал да се отскубне и на висока скорост се е насочил в региона на Румънското посолство към бул. Цариградско шосе, само че там въпреки всичко той е спрян от органите на реда като преди този момент самокатастрофира.

Според очевидците, водачът на микробуса е бил очевидно пийнал.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР