В столицата се проведе протест с искане за незабавен старт

...
В столицата се проведе протест с искане за незабавен старт
Коментари Харесай

``Правосъдие за всеки“ отново поиска оставката на Гешев

В столицата се организира митинг с искане за неотложен старт на правосъдната промяна, проведен от „ Правосъдие за всеки “. На него бе поискана оставката на основния прокурор Иван Гешев и конституционна промяна. Демонстрантите уважиха паметта на именития италиански арбитър Джовани Фалконе, погубен при атентат тъкмо преди 31 години.



“Правосъдие за всеки ” ще сезира италианската фондация “Фалконе ”, защото основният прокурор Иван Гешев е троент притежател на премия с името на именития италиански осъждам Джовани Фалконе, връчвана от българска организация,.е погубен при злокобен атентат.



Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков се извини обществено за нарушеното предизборно заричане да не се позволяват хора от ГЕРБ в кабинета. След като по-рано го направи посредством статус в обществените мрежи, Петков показа извинението си и пред участниците в митинга, проведен от самодейността „ Правосъдие за всеки “.

 Бившият министър председател Кирил Петков приказва пред митинга на

Според Петков Мария Габриел от ГЕРБ дълго време не е живяла в България и е разпознаваема в Европа, което я прави подобаваща за външен министър при съществени цели като присъединение към Шенген и еврозоната. Той дефинира включването ѝ в кабинета като „ сглобка “ за работата сред две политически сили, които си нямат доверие.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР