В столицата на Чили Сантяго, имигрант от Хаити спаси жена,

...
В столицата на Чили Сантяго, имигрант от Хаити спаси жена,
Коментари Харесай

Жена увисна от 9-ия етаж. Мъж реши да зареже бездушното снимане на драмата с телефон и стори нещо удивително

В столицата на Чили Сантяго, преселник от Хаити избави жена, която падна от прозореца на висока постройка, оповестява " Дейли Мейл " Във видеото, направено от свидетел на случая, се вижда по какъв начин една жена се държи с две ръце за ръба на балкона на 9-ия етаж, като в един миг пада като наподобява, че няма късмет да се избави от съдбовен край.

Под нея през това време се била събрала навалица от хора, които само следили протичащото се и го заснемали на видео с телефоните. Имигрантът от Хаити Ричард Джоузеф, който живял към този момент трета година в Чили, видял безпомощността на ситуацията на дамата откакто слязъл от рейса.  



" Отначало извадих мобилния си телефон и започнах да фотографирам като другите, само че след това осъзнах, че става въпрос за човешки живот и би трябвало да се опитам да спася дамата. Реших, че би трябвало да омекотя рухването й, макар че не бях сигурен, че в действителност ще я спася ", споделя героят Ричард. Мъжът се опита да пресметна къде ще падне дамата, по-късно застанал под нея и протегнал ръце към нея. Тя паднала непосредствено върху него. И двамата получили пострадвания, само че оживели. Жената била превозена в болница с тежки пострадвания, а Ричард е наранил крайници и ръката си.  Чилийският милионер - предприемач и човеколюбец Леонардо Фаркас към този момент даде обещание да даде съвсем Щатски долар 3 хиляди за медицинските разноски на Джоузеф.

Превод и редакция: Блиц

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР