В Стара Загора се проведе второто издание на предприемаческата програма

...
В Стара Загора се проведе второто издание на предприемаческата програма
Коментари Харесай

Община Стара Загора организира проект за иновативно земеделие, спечелен от известна компания

В Стара Загора се организира второто издание на предприемаческата стратегия Weekend Activator.Тя беше ориентирана към млади и амбициозни хора, които имаха опцията да развият своите бизнес хрумвания. Предизвикателството притегли 48 претенденти от Стара Загора, София, Пловдив, Пазарджик, както и Бургас, Велико Търново, Плевен и Белене на възраст сред 18-35 години, а 30 от тях получиха опция за присъединяване. Одобрените претенденти бяха разпределени в 5 екипа и благодарение на своите ментори създадоха до равнище първи първообраз пет бизнес хрумвания.

Екипите показаха резултатите и благодарение на жури и авансово заложени критерии за оценка, беше излъчен екип-победител, а точно тимът Global Worming, план за произвеждане на биотор посредством новаторски способ за обогатяване на почвата, при който се употребява фрас брашнен червей. Крайният клиент на продукта са био ферми за развъждане на екологично чисти култури.  
В края на годината общинският съвет на Стара Загора умува върху близо 60 точки
Близо 60 оферти съдържа дневният ред на декемврийското съвещание на Общински съвет Стара Загора, което ще се организира на 16 декемв...
Прочети повече
Победителите ще бъдат позволени до заключителен стадий от селекцията за идния сезон (25 февруари - 17 април 2022) на двумесечен предприемаческия курс ABLE Activator, както и ще получат пет съвещания с ментори от общността на ABLE.  

Събитието беше проведено от Община Стара Загора и Асоциацията на българските водачи и бизнесмени (ABLE).

Още от СТАРА ЗАГОРА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР