В сряда вечерта Барселона загуби с 0:2 гостуването си на

...
В сряда вечерта Барселона загуби с 0:2 гостуването си на
Коментари Харесай

Куман: У дома Барса може да направи и немислимото

В сряда вечерта Барселона загуби с 0:2 гостуването си на Севиля в първи мач от ½-финалите на шампионата за Купата на Испания. Старши треньорът на „ каталунците “ Роналд Куман, обаче остана на мнение, че провалянето е незаслужено и Барселона може да обърне резултата в реванша.

„ Предвид показаното на терена, това бе прекомерно тежка загуба. Можехме да излезем от този мач с надалеч по-добър резултат, тъй като играхме добре и създадохме задоволително положения. За страдание обаче, си тръгваме с противен резултат, който несъмнено не отразява показаното на терена “, съобщи нидерландецът.

Куман добави, че „ каталунците “ не са получили дузпа за нарушаване против Жорди Алба на линията на наказателното поле. Съдията свири нарушаване, само че счете, че то е почнало пред наказателното поле.

С тази загуба Барса постави завършек на серията си шест победи във всички шампионати, само че Куман не счита, че тя ще наруши хармонията в тима.

„ Не, това няма да ни повлияе. Изиграхме 11 мача като посетители през сезона и считам, че резултатите ни са положителни. Разбира се, че одобрявам да изгубя още един от тези мачове, само че да печеля за Купата против Севиля. Това обаче към този момент е невероятно. Не мога и да подлагам на критика тима след видяното на терена. Вярвам в тези футболисти, тъй като вкъщи Барса може да направи и немислимото “, сподели още Куман.

Треньорът на Севиля Жулен Лопетеги пък похвали играчите на Севиля, само че акцентира, че работата е на половина свършена:

„ Хубава победа против огромен тим, а в този момент ни следва най-тежкото тестване във футбола – „ Камп Ноу “. Всеки е наясно какъв брой мъчно ще бъде там “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР