В сряда ще имате повече задачи или общи действия с

...
В сряда ще имате повече задачи или общи действия с
Коментари Харесай

Хороскоп: Мнозина ще преживеят важно събитие днес

В сряда ще имате повече задания или общи дейности с жена от фамилията или от кръга ви родственици.

Мнозина ще преживеят значимо събитие обвързвано с щерка или внучка. Тревогите в дома ви ще зародят ненадейно (където има такива). Тези неща през днешния ден не могат да бъдат предсказани. Сряда ще бъде удобен ден за пътешестване и за контакти с мъж от друго обитаемо място, който е ваш другар или прочут.

Днес шанс ще бъде даден на младите мъже родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Бъдете въпреки всичко рационални!

Овен

Нека девизът на този ден бъде въздържаност на възприятията и страстите. Вашите връзки в фамилията са извънредно топли и доверителни. Ако по-рано е имало напрежение сред вас и вашите родственици, в този момент те са към този момент в предишното.

Не се захващайте за няколко неща по едно и също време, другояче няма да можете да завършите нито едно.

При потребност не се стеснявайте да вземете пари назаем.

Телец

Днес се постарайте да се държите сдържано – не се увличайте по примамливите оферти и избягвайте инцидентните познанства. Несъгласие или счепкване с близкия човек може да прерасне в скандал.

Вероятно е по независещи от вас аргументи да изпуснете преференциална поръчка.

Не е изключено да ви се наложи да се сблъскате с дребни финансови проблеми и домашни грижи.

Близнаци

Жизненият ви капацитет стартира да пораства, което въздейства на усилването на половата ви сила и персоналното омагьосване. През втората половина на деня фамилните проблеми излизат на напред във времето, лишават доста сили и водят до разноски.

За да задържат сполуката, доста Близнаци би трябвало да побързат да дефинират границите на своите постижения, да се укрепят на завоюваните позиции и да се стараят да не позволяват на своята територия суетни, завистливи и нападателни хора.

Не би трябвало да посвещавате странични хора във финансовите си каузи.

Рак

Възможно е мощно да преувеличавате зародилия проблем в любовните връзки. Днес ви се дава прелестната опция да действате, оставайки в сянка и да разобличавате тайните замисли и интриги срещу вас.

Денят е удобен за приемането на информация и обмяната на опит. Пропуските и грешките ви костват скъпо.

Лъв

Вашата подозрителност и желанието да проникнете непременно в същността на нещата може да докара до тъга и разочарования. Вероятно под външната честност на новите ви другари се скрива машинация и изменничество.

Началото на деня може да донесе неприятно уведомление, обвързвано с машинация или несъблюдение на отговорности от страна на сътрудниците.

Трябва интензивно да търсите нови източници на приходи, само че освен това избягвайте съмнителните оферти – вероятни са машинация или загадка изгода.

Дева

В любовните връзки са вероятни дребни неприятности. Звездите ви поучават да запазите присъщото ви равновесие и непреклонност. Възможни са метаморфоза на производството или различия с началството.

Усмирете желанията си и не бързайте – новите контакти основават в бъдеще доста проблеми.

Везни

Не задържайте в себе си най-хубавите си подбуди. Възможно е през днешния ден Везните да бъдат неизмеримо, от време на време неуместно, почтени. Областта, в която през днешния ден е мъчно да се съперничи на Везните е изкуството.

Възможно е покровителството на авторитетно лице, което да ви разреши да си създадете стартова площадка за политане.

Скорпион

Възможно е неувереността в личните сили да ви подведе. Това се отразява на любовните ви връзки и на обстановката в фамилията. Трябва последователно да се настройвате към позитивните промени в живота си.

Старайте се да бъдете общителни и увлекателни събеседници. Ако имате искания към началството или сътрудниците, би трябвало добре да ги обмислите, а по-късно умерено да ги обсъдите.

Възможно е те да са имали смътна визия за вашите цели и средствата за тяхното реализиране. Не възприемайте прекомерно прочувствено триумфите в кариерата си и бъдете нащрек.

Стрелец

Не се опитвайте да се измъкнете от решаването на дълбоките вътрешни несъгласия. През този ден Стрелците могат да се сблъскат с опълчването на близките.

Нужно е да си извършите изводите и най-сетне да завършите начинанията, стартирани още през предишния месец.

Операциите с недвижими парцели може да донесат приходи.

Козирог

Този ден е началото на сложен и спорен интервал, когато връзките с избраника се ревизират на резистентност и се нуждаят от преоценка. Вероятно е да се наложи да отстоявате своите правила, да защитавате своя план или концепция.

Засилва се опълчването ви по отношение на близките.

Не си заслужава да си губите времето за търсене на източника на разпространяване на слуховете и за своята реабилитация.

Водолей

В половото ви държание през днешния ден за вас са свойствени крайностите. Съжденията ви може да бъдат неправилни, неточни и несвоевременни. Тежък ден за Водолеите-бизнесмени.

Те са енергични, само че силата им е ориентирана към опълчване, битка, търсене, разбор и проучване на ексцентрични обстановки.

Могат да зародят проблеми с данъчните служби и собствеността.

Риби

Препоръчва ви се да оцените трезво обстановката и да извършите нужните заключения. Мнозина са разочаровани в упованията си. Нестабилните двойки може да се разпаднат.

У мнозина от представителите на този знак може да зародят интуитивни огряния и положение на медитация.

Те могат да се осъществят като създатели без да се лимитират с пасивно съзерцаване.

Източник - dunavmost.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР