В сряда кметът Ерик Адамс направи Ню Йорк първият голям

...
В сряда кметът Ерик Адамс направи Ню Йорк първият голям
Коментари Харесай

Ерик Адамс е прав да обяви социалните медии за извънредна ситуация — но Ню Йорк трябва да отиде още по-далеч

В сряда кметът Ерик Адамс направи Ню Йорк първият огромен град в страната, който разгласи обществените медии за обществена „ рецесия на психологичното здраве ”, сравнявайки го с тютюна и оръжията.

В третото си послание за положението на града кметът прикани платформи, в това число TikTok, Facebooks и Youtube за „ поддържане на рецесия с психологичното здраве, като проектират своите платформи с пристрастяващи и рискови функционалности “ и изиска те „ да поемат отговорност за тази рецесия “. ”

„ Не можем да останем в подготвеност и да оставим Big Tech да монетизира поверителността на децата ни и да заплаши психологичното им здраве “, съобщи той.

Адамс е прав да извика Big Tech. Това е страхотна първа стъпка, само че на фона на рецесията в публичното здраве имаме потребност от дейности в допълнение към думите.

Кметът даде обещание да „ отбрани децата ни от щета онлайн “ и „ да поправя рецесията, пред която са изправени децата ни “. Ако мисли съществено, време е да се захване с телефоните в учебните заведения.

Разбира се, родите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР