В сряда, 26 юли, светът научи за смъртта на певицата

...
В сряда, 26 юли, светът научи за смъртта на певицата
Коментари Харесай

Смъртта на Шиниъд O'Конър - какво знае британската полиция

В сряда, 26 юли, светът научи за гибелта на певицата Шиниъд O`Конър, която си отиде едвам на 56-годишна възраст. Ирландката остава в историята като една от най-известните изпълнителки както в страната си, по този начин и в целия свят, само че и с персоналния си живот, засенчен от нещастия и битки с психологични болести.

През последните години тя няколко пъти заплашва със самоубийство, само че евентуално без да подозира, че тъкмо тази орис ще погуби личния ѝ наследник. Той се самоубива предходната година, като единствено няколко дни преди Шиниъд O`Конър да си отиде, самата тя споделя пост в Twitter, в който разкрива какъв брой сложен е животът ѝ без него. " Той беше единственият човек, който в миналото ме е обичал абсолютно ", написа певицата.

Вчера, 27 юли, станаха ясни и още няколко детайлности към нейната гибел. От Entertainment Tonight научаваме, че английската полиция е намерила Шиниъд O`Конър " неотзивчива " и " я е оповестила за мъртва на местопроизшествието " - домът ѝ в Лондон.

Смъртта обаче няма да се проверява като подозрителна. Ще бъде направено досие, ще бъде осъществена и аутопсия. Очаква се резултатите да лишават " няколко седмици ", а формалната причина за гибелта към момента не е открита.
 Снимка 627945
Източник: GettyImages

От People пък разбираме, че Шиниъд O`Конър е имала доста съответни инструкции към децата си, когато гибелта ѝ настъпи. В изявление за изданието около излизането на мемоарната ѝ книга, тя разкрива, че ѝ е настина значимо да отбрани творчеството и финансите си, с цел да не се злоупотребява с тях, откакто почине. Затова и е споделила на децата си, че преди да се обадят на 911, би трябвало да се свържат със счетоводителя ѝ.

Обяснението на Шиниъд O`Конър за тази мярка е, че артистите са доста по-ценни след гибелта им. " Тупак е издал доста повече албуми, откогато е умрял, в сравнение с когато бе жив, тъй че това, което звукозаписните компании вършат, е непоносимо. "

Всъщност тази тематика става значима за певицата по времето, когато записва " Nothing Compares 2 U " на Принс. Въпреки че двамата реализатори не си харесват доста като характери, тя ревниво го пази, когато звукозаписните компании стартират да се възползват от неговата музика след гибелта му през 2016 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР