В средата на декември зимата се връща над страната с

...
В средата на декември зимата се връща над страната с
Коментари Харесай

Кога се завръща зимата у нас?

В средата на декември зимата се връща над страната с цялостна мощ , написа Darik News.

Още във втората половина на тази седмица ще забележим някои зимни проявления , демонстрират метеорологичните модели, показани в „ Дарик кафе “ тази заран.

Средиземноморският циклон, който в понеделник донесе дъжд и сняг над страната, като тук-там съумя даже да натрупа снежна завивка, към този момент се придвижи над Черно море и в идващите дни ще се реалокира над Азовско море и Керченския пролив.

 време зима жена Unsplash

Днес, в сряда и в четвъртък облачността ще се раздра и времето ще е съвсем без превалявания. В четвъртък е допустимо да завали основно в южните региони и планините. Температурите денем ще са малко над нулата в равнинните елементи на страната.

В петък обаче, и най-много в събота, страната ни ще попадне в обсега на нов средиземноморски циклон, който в края на седмицата ще утежни времето над страната - основно в събота и неделя .
 Edna предлага " Кибрит " - кутията, цялостна с клечки уют и благополучие, които ще зарадват всеки
Неговият център ще е южно от България, само че ще повлияе съществено на времето у нас. Ще бъде облачно с превалявания от дъжд на изток и сняг на запад и в планините, като тук-там преваляванията ще бъдат и по-интензивни.

Още в понеделник, та чак до петък идната седмица, страната ни ще попадне под въздействието на антициклон. Не се чакат обаче превалявания и неприятно време, демонстрират средносрочните модели. Дори ще се затопли малко и дневните температури ще са надвишават 5 градуса.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР