В средата на април членовете на СДС ще обсъдят своя

...
В средата на април членовете на СДС ще обсъдят своя
Коментари Харесай

СДС ще предложи през април своя концепция за обединение вдясно

В средата на април членовете на Съюз на демократичните сили ще обсъдят своя идея за обединяване вдясно. това се разбра от думите на водача на партията Божидар Лукарски в ефира на БиТиВи.

Смятаме, че би трябвало да се предложи на народа ясна идея, с полезности, с съответни решения, разгласи той. В отговор на въпрос уточни, че с цел да се приказва за коалиция вдясно, на мястото на разпадащия се Реформаторски блок, първо би трябвало да се уточнят полезностите и геополитическата й устременост.

Първо би трябвало да решим дали гледаме по-либерално или по-дясно и патриотично, уточни Лукарски, а по въпроса за геополитиката даде образец с това, че са налице опити България да бъде теглена към орбитата на Кремъл.

Според него неотдавнашният член на Реформаторите - Движение " България на жителите " не предлага път за обединяване, също така партията преди да желае оставката на държавното управление първо трябвало да си отдръпна фрагментите във властта. Лукарски подсети, че фрагменти на ДБГ оглавяват Комисията за отбрана на потребителите, тази за метрологичен контрол и Българската организация за вложения.

Отрече Съюз на демократичните сили да е водил към този момент диалози за обединения с който и да било, в това число и с " Обединени патриоти ", с които си разделят една постройка.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР