В Спортната зала на град Сандански бе представен спечеленият от

...
В Спортната зала на град Сандански бе представен спечеленият от
Коментари Харесай

Спортувай активно, живей здравословно - проект на Баскетболен клуб Вихрен за достъп на младежи до спортни дейности! 


В Спортната зала на град Сандански бе показан извоюваният от Баскетболен клуб " Вихрен " план " Спортувай интензивно, живей здравословно ", който се осъществя с финансовата поддръжка на Министерство на младежта и спорта посредством Национална стратегия за юношески действия -,, Равен достъп до юношески действия за младежи от дребни обитаеми места‘‘.
В рамките на плана е планувано осъществяването на следните действия:
Обучение на младежи по баскетбол в 3 възрастови групи 15 – 19 година, 20 – 24 година и 25 – 29 г.;
Организиране и осъществяване на работилница за " Емоционална просветеност " ;
Организиране и осъществяване на изнесено образование, за поощряване на неофициалното образование за разширение на знанията на младежите за здравословния метод на живот, спорта и битка с нездравословните привички.
Специфичните цели на плана са образование на младежите от град Сандански, в региона на баскетбола и ангажирането им в спортни действия, за създаване на трайни привички за здравословен метод на живот посредством здравословно хранене, физическа интензивност и спорт, образуване на образования за предварителна защита на проблеми, свързани с психологичното здраве и възстановяване на прочувственото положение на младежите.
Официални посетители на събитието бяха кметът на община Сандански - Атанас Стоянов и националният представител - Георги Георгиев.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР