В списъка могат да влязат държавни, общински и частни училища.

...
В списъка могат да влязат държавни, общински и частни училища.
Коментари Харесай

МОН: Училища могат да подават своите проекти, за да влязат в списъка на иновативните

В листата могат да влязат държавни, общински и частни учебни заведения. Училищните планове би трябвало да бъдат авансово утвърдени от педагогическия съвет, от публичния съвет и от родителите на учениците, които ще бъдат включени в нововъведението.

Формулярите се подават онлайн на ischools.bg. и в тях би трябвало да се опише нововъведението, която шефовете желаят да вкарат в учебното заведение си. Иновативните детайли могат да бъдат в методиката на преподаване, организацията, образователната среда, качеството на образованието, образователното наличие и/или в 10% от образователните проекти и стратегии на учебен стадий.

Иновативните учебни заведения са модел на модерното учебно заведение, в което учениците ще подобрят просветителните резултати и ще покачат сериозното мислене и творчество посредством новаторски просветителни процеси, способи на преподаване, учебно водачество и образователни стратегии, показват от просветителното ведомство. Министерството на образованието и науката е ангажирано да подкрепя процеса на кандидатстване на учебните заведения, развиването на техните нововъведения, както и популяризирането на новаторските практики в страната.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР