В спиращо дъха зрелище отборите на Сенегал и Япония не

...
В спиращо дъха зрелище отборите на Сенегал и Япония не
Коментари Харесай

Зрелище, 4 гола и реми между Япония и Сенегал на Световното

В спиращо дъха представление тимовете на Сенегал и Япония не съумяха да се победят, откакто си рамениха по едно попадение и в двете полувремена, завършвайки при резултат 2:2 във втория мач от днешната стратегия на Световното състезание по футбол 2018 .
Стартът на головото шоу беше даден още в 12`. Мане беше на вярното място в верния миг, откакто вратарят на Япония боксира топката в краката на звездата на Ливърпул. В 34` обаче Инуи вкара ослепителен гол, изравнявайки за 1:1.
През второто полувреме Сенегал не съумя да се възползва от натиска си в първите 10 минути, само че Япония на собствен ред изпусна две страхотни положения, удряйки и греда. Така се стигна до 70`, в кото Уаге вкара за 2:1 след отлична акция на Сенегал. Това обаче също се оказа незадоволително, откакто поради неточност на вратаря Кейсуке Хонда вкара 4-ия си гол на Мондиал, а той се оказа и най-лесният - 2:2.
Така нито един от двата тима не си подсигурява класирането във етапа на елиминациите. Двата отбора са с по 4 точки, до момента в който Полша и Колумбия имат по 0, само че и мач между тях. Възможно е и Сенегал, и Япония да отпаднат, в случай че през днешния ден Полша и Колумбия завършат наедно, а по-късно завоюват безапелационно в мачовете от 3-ия кръг на груповата фаза.
Всичко за Световното състезание по футбол следете в Sportlive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР