В специално интервю за Китайската медийна група (КМГ) венецуелският президент

...
В специално интервю за Китайската медийна група (КМГ) венецуелският президент
Коментари Харесай

Президентът на Венецуела подкрепя инициативата на Си Дзинпин за глобалното развитие

В особено изявление за Китайската медийна група (КМГ) венецуелският президент Николас Морос съобщи, че Съединените щати са наложили наказания и блокади на страната му, замразили са всичките ѝ банкови сметки в Съединени американски щати и са откраднали тези активи.

„ Също по този начин Съединени американски щати ограбиха една от петролните ни компании, която има над 8000 бензиностанции там, на стойност над 12 милиарда щатски $. Те нападнаха и всички американски предприятия, които желаят да вършат бизнес с Венецуела. Ние се съпротивихме настойчиво и сме уверени, че можем да продължим да се развиваме даже и при такава жестока офанзива “, сподели Морос.

Той добави, че ръководителят на КНР Си Дзинпин е предложил самодейността за световно развиване и я ползва на процедура, спасявайки многостранната система в границите на Организация на обединените нации, с което предлага способи за оправянето с насилието, военните или политически спорове в света, зачитайки суверенитета и самоопределението на всеки и изцяло изоставяйки остарялата западна империалистическа хегемонична идеология. „ Ние  подкрепяме самодейността “, сподели Морос.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР