В социалните мрежи се появи видео, на което шофьор на

...
В социалните мрежи се появи видео, на което шофьор на
Коментари Харесай

Дрифт с обикновен камион КамАЗ. Шофьорът е заловен

В обществените мрежи се появи видео, на което водач на камион върти понички върху хлъзгав път. На видеото се вижда, че той се оправя решително с тежката машина и безпроблемно я вкарва в следено плъзгане.

Случаят се развива в речното пристанище на Казан и съдейки по видеото, това държание на автомобила не пречи на никого и не основава рискови обстановки. Площадката е доста просторна, няма други транспортни средства или хора наоколо.

След като видеото попадна в мрежата обаче, полицията се самосезира и всичко приключи зле. Полицаите съумяват да видят регистрационните табели на камиона на видеото, а лидерът е разпознат от тях.

Срещу него е формирано административно дело за „ рисково шофиране”, „ монтиране на препятстващи предмети на предното стъкло” и „ нарушение на разпоредбите за потребление на звукови сигнали”.

Всичко наподобява малко необичайно, защото санкцията за рисково шофиране към момента не е влезнала в действие, а другите две нарушавания наподобява не се виждат на видеото. Според резултатите от инспекцията на КамАЗ-а се оказа, че в колата няма аптечка и калобрани.

Освен това служителите на реда откриват, че външните осветителни устройства са дефектни, направени са промени в дизайна на автомобила (монтирана е стълба), кормилното ръководство е открито, че е дефектно. Колата е сложена на профилиран паркинг, а от полицията се готвят да анулират регистрацията му. Вижте.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР