В социалните мрежи разпространиха видео, в което се вижда как

...
В социалните мрежи разпространиха видео, в което се вижда как
Коментари Харесай

Учител наби дете, директорката го определи като провокация

В обществените мрежи разпространиха видео, в което се вижда по какъв начин преподавател удря възпитаник по време на час. Инцидентът е от природо-математическата гимназия във Видин. Оказва се обаче, че преподавателят е бил провокиран преднамерено, заяви. 

Побоят над ученика се случва в час по математика на 9 клас, а клипът е публикуван от съученици на удряното момче. Според шефа на учебното заведение, децата преднамерено са предизвикали учителя си.

Признаха си, че съзнателно е квалифицирано, за да предизвикат сътрудника , с цел да видят до каква степен ще му устоят нервите. Точно това бяха думите на децата. А в това време упорстват пред мен да не се подхващат никакви административни ограничения по отношение на сътрудника, тъй като той е бил извънредно добър, сензитивен “, сподели шефът на гимназията Румяна Петрова.

Учителят по математика е с 40 години трудов стаж и досега не е имал санкции . Етичната комисия на учебното заведение ще реши, какво ще бъде неговото наказване. 

„ Аз по този начин или другояче не одобрявам тази негова постъпка, има си доста други способи, които сътрудника признава за сигнал, отчет във връзка с държанието на тези деца и оттук нататък вървим към съществено дисциплинарно наказване “, съобщи още Петрова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР