В социалната мрежа българският евродепутат Ангел Джамбази се обяви в

...
В социалната мрежа българският евродепутат Ангел Джамбази се обяви в
Коментари Харесай

Джамбазки защити министър Нено Димов

В обществената мрежа българският евродепутат Ангел Джамбази се разгласи в отбрана на екоминистъра Нено Димов Нено Димов е министър на околната среда и водите. Роден е през 1964... към профила.

Поводът е желаната оставка на министъра от немска евродепутатка. Ето реакцията на Джамбазки в обществената мрежа:

"Отново показвам поддръжката си за министър Нено Димов - министър на околната среда и водите. Включването на извънредно леви зелени екстремисти, подкрепящи ислямското настъпление в Европа против него, го прави по-симпатичен на естествените българи.

Германската представителка в Екологичен потенциал, сътрудника Ska Keller, представител на „ Зелените “, идва в България, с цел да желае оставката на български министър. Колегата Франческа Келер е известна още с концепцията си да пресели цели сирийски и други „ бежански “ села в България и въобще в Източна Европа, с цел да сътвори атмосфера „ като вкъщи “ за бежанците и незаконните имигранти. Идея, несъмнено екзотична, атрактивна и новаторска.

Не е известно сътрудника Франческа Келер, или съпартийците от крайнолявото придвижване на „ Зелените “ да са се изказали във връзка нападенията в Кьолн, Париж, Берлин или Марсилия, изключително тези, осъществени от лица с бежански статут. Не е известно тази крайнолява формация да е отрекла ислямисткия тероризъм. Напротив, следи се странна симбиоза сред „ екологични “ екстремисти от жълтопаветен вид и ислямски фундаменталисти.

Но пък се вписват отлично в желанията на десетината професионални розово-зелени протестиращи на грантова прехрана, десоциализирани анархисти и революционери без идея вид Босия, Рошавия, Некъпания и Йоло Денев, които от няколко дни приканват себеподобните си в обществените мрежи да „ радикализират “ митинга и да подхващат курс към революция и незабавна гражданска война.

Не е известно сътрудника Франческа Келер да е бранила немската природа по този начин енергично. В Германия, при два пъти по-малка надморска височина от България, има най-малко 15 пъти повече лифтове и писти от нас. За последните 2 години в Германия са издигнати 11 нови лифта. Не е известно сътрудника Франческа Келер да знае къде и какво тъкмо е Пирин. Но пък ние от Вътрешна македонска революционна организация знаем. Затова, като общителен хазаин и високопланински благородник, я поканвам на разходка в Пирин.

За да види с очите си защо стачкува. А и след срещата с тримата професионални розово-зелени революционери, Босия, Manol Glishev - Манол Глишев и Йоло Денев несъмнено ще има потребност от проветряване и разходка в планината. Но по-късно ще би трябвало да отидем и до Германия, където, сигурен съм, сътрудника Франческа Келер ще изиска прекъсване на всякакво строителство в немските планини, ремонт на издигнатите уреди и неотложно разширение на обсега на „ Натура “ в Германия до най-малко 35% от територията на страната.

Иначе ще си помисля, че нелепият опит за искане на оставка на български министър има някаква друга, нечистоплътна мотивация ", написа Джамбазки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР