В София става страшно. 600 трактора от цялата страна се

...
В София става страшно. 600 трактора от цялата страна се
Коментари Харесай

В София става страшно. 600 трактора на входа

В София става ужасно. 600 трактора от цялата страна се струпват на входа на столицата за втория ден от митинга на зърнопроизводителите. Това заяви на брифинг Инициативния комитет за осъществяване на общонационалния аграрни митинг.

Събирателният пункт ще бъде на бул. „ Ботевградско шосе “.
-->
Очаква се да дойдат 600 трактора от цялата страна, като те ще пътуват цяла нощ, обясниха уредниците. Идеята е машините да бъдат придвижени до Министерския съвет.

Днес ще има митинг на синдикатите пред Министерски съвет, по тази причина тракторите няма да влязат в София по време на тяхната проява.

Протест на земеделските производители се организира в цялата страна през вчерашния ден. Блокада имаше на повече от 40 значими пътни точки и гранични пунктове.

Инициативният комитет за провеждането на безсрочни ефикасни протестни дейности за избавяне на българското земеделие упорства вниманието да не се концентрира напълно към зърнопроизводителите, защото в протестните дейности се включва целият отрасъл, в това число животновъди, пчелари, производители на плодове и зеленчуци.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР