В София пристигат ръководители на Централно европейската инициатива, Международната мрежа

...
В София пристигат ръководители на Централно европейската инициатива, Международната мрежа
Коментари Харесай

Икономически форум събира в София експерти и бизнес, които ще обсъдят бъдещето на региона

В София идват ръководители на Централно европейската самодейност, Международната мрежа за МСП, Организацията за черноморско икономическо съдействие, Европейската стартъп мрежа и доста други за Икономическия конгрес в границите на председателството на България на Централно европейската самодейност (ЦЕИ), осведоми пресцентърът на Министерството  на стопанската система.

Форумът се провежда от Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия в партньорство с Министерство на външните работи на Република България и ще бъде едно от най-мащабните стопански мероприятия за годината, се споделя в прессъобщението.

Събитието ще се организира на 7 ноември, 15.00 часа, Гранд хотел " Милениум София " като съпътстващо срещата на външните министри на страните от самодейността, която ще се организира на 6-7 ноември в София и ще повдигне най-важните тематики, касаещи бъдещето на МСП в района на Централна, Източна и Югоизточна Европа.

Събитието се провежда взаимно с Министерство на външните работи и ще предостави богата стратегия, както и опция за директни срещи с компании, институции от Европа и доста други!

Сред участниците, удостоверили своето присъединяване в полемиките, посветени на задържането и развиването на гении в промишлености с висока добавена стойност, достъпа до стратегически капитал, както и полемика за бъдещето на бранша на МСП в района, са:1.Роберто Антонионе, общоприет секретар на ЦЕИ

2.Серджо Арзени, президент на Международната мрежа за МСП

3.Н. Пр. Лазар Команеску, генерален секретар на Организацията за черноморско икономическо съдействие (ЧИС)

4.Йан Борнмас, изпълнителен директор на Европейската стартъп мрежа, 

6. Веселин Вачков, ръководещ редактор на водещото чешко издание LIDOVÉ NOVINYСъбитието ще бъде намерено от министъра на външните работи на Република България г-н Николай Милков, се споделя в прессъобщението.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР