В снощния епизод на Като две капки вода победител стана

...
В снощния епизод на Като две капки вода победител стана
Коментари Харесай

Фенове след "Капките": Защо взехте победата на Аръков?

В снощния епизод на „ Като две капки вода ” победител стана бременната Християна Лоизу, видя kliuki.ws. Това обаче не се понрави на феновете на шоуто за фалшификати. Според тях бременната кипърка не е заслужавала успеха.

Те не отхвърлят, че Християна може да пее, само че „ Като две капки вода ” е предаване за фалшификати, не за проявление на певчески благоприятни условия. Зрителите не крият, че Лоизу се е показала добре в облика на Софи Маринова, само че е пяла като себе си, а не като поп фолк изпълнителката.

Затова и първото място в „ Капките ” тази седмица е било за Иво Аръков. „ Това беше вечерта на Аръков! Той показа най-перфектно облика! ”, „ Сори, само че това беше вечерта на Аръков, Християна добре си пее и до такава степен, даже реплика нямаше. Аръков построи повсеместен, комплициран облик с пеене и танц ”, „ Страхотна е, само че Аръков беше ослепителен тази вечер… ”, валят похвалите към артиста, който влезе в облика на Верка Сердючка.

И въпреки Иво да не съумя да грабне успеха, за феновете на „ Като две капки вода ” той е същинският победител в снощния епизод на шоуто. Феновете на шоуто са щастливи обаче, че някой въпреки всичко е съумял да измести Владо Зомбори от първото място в „ Капките ”, въпреки и това да е Християна Лоизу.

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР