В случая е ясно, че отиваме на избори. Всичко друго,

...
В случая е ясно, че отиваме на избори. Всичко друго,
Коментари Харесай

Пеевски издаде грешката на ПП-ДБ, която ни прати на избори: Прекалиха! А най-смешното ще е…

В случая е ясно, че отиваме на избори. Всичко друго, което се случва, е някакъв фарс и тъга. Няма смисъл. Нека запазят достолепието си всички и да забележим какво доверие ще ни гласоподават хората. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание.
„ Г-н Борисов изключи втори мандат, а аз изключвам трети, в случай че пристигна при Движение за права и свободи.
Точно господин Борисов да изяснява за непосредственост с Политическа партия е леко смешно. Близост имаме и с него, и с тях, 9 месеца работихме дружно всеки ден. Такива закачки – той е бил очевидец, само че и аз съм бил очевидец на всичко. Най-смешно ще бъде, в случай че в акцията се отхвърляме едни от други. Ще почне едно говорене кой на кой е непосредствен и единствено да подчертая – интимно близки не сме “, сподели още той.
Пеевски съобщи, че Движение за права и свободи е направило всичко каквото може, с цел да няма избори, само че ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС не съумяха да се схванат, предава Блиц.
„ Според мен ПП-ДБ изчерпаха всички благоприятни условия да не се отиде на избори. Те прекалиха с условията си, които са несъразмерни за тяхната тежест “, заключи той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР