В случай, че не знаете, истинското име на всъщност изобщо

...
В случай, че не знаете, истинското име на всъщност изобщо
Коментари Харесай

Принц Хари изобщо не се казва така и няма фамилия


В случай, че не знаете, същинското име на в действителност въобще не е Хари. Той се споделя Хенри. И още по-конкретно - Хенри Чарлз Албърт Давид. Един непрекъснат гердан от първи имена и нито едно от тях не е Хари. Но за какво всички му споделят Хари? Самият той не знае.

Хари се пошегува с името си по време на диалог с спечелилите от премиите WellChild Awards, до момента в който говореше с дете на име Хенри. " И моето същинско име е Хенри ", сподели Хари и добави. " Но всички ме назовават Хари. Нямам никаква концепция за какво. "

През целия си живот принцът е бил именуван с обръщението Хари, само че членовете на кралското семейство в действителност употребяват същинското му име Хенри в публични обстановки. Например в известието за годежа на Хари с Меган Маркъл, от Двореца бяха написали следното: " Негово кралско височество принц Хенри от Уелс и девойка Меган Маркъл са сгодени и следва да сключат брак. "

Оказва се, че е нещо като кралски казус Хари да се назовава по този начин, вместо да му споделят Хенри. Оказва се, че Хари е доста остаряла умалена форма на името Хенри, която е била много известна в средновековна Англия. Тогава кралете с името Хенри доста постоянно са наричани Хари от близки и другари.

И още един забавен факт за - той няма фамилия. Но пък има задоволително други имена, от които може да избира. По време на службата си в армията са го наричали капитан Хари Уелски. Позволено му е да употребява и семейството Маунтбатън-Уиндзор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР