В Сливен започва делото за убийството на 7-годишната Кристин от

...
В Сливен започва делото за убийството на 7-годишната Кристин от
Коментари Харесай

Започва делото за убийството на 7-годишната Кристин от село Сотиря

В Сливен стартира делото за убийството на 7-годишната Кристин от село Сотиря. Обвиняем за закононарушението е 21-годишният Мартин Трифонов, на който са повдигнати три обвинявания - за ликвидиране на дете с особена свирепост, за опит за обезчестяване и за блудничество.

Най-тежкото наказване, което планува законът за тях е отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.

След серия от митинги на околните на Кристин, законът беше изменен по този начин, че наказването на Трифонов да не може да се редуцира макар направените признания.

Момиченцето беше открито мъртво под мост в селото на 15 август 2019 година Заподозреният беше хванат след търсене и ранен по време на задържането.

Досега Трифонов лежеше в болничното заведение на Софийския затвор, а през днешния ден ще бъде конвоиран до Сливенския съд. Очаква се там да бъде посрещнат от близки на убитото дете.
 Повдигнаха обвиняване на Мартин Трифонов за убийството на Кристин от с. Сотиря Повдигнаха обвиняване на Мартин Трифонов за убийството на Кристин от с. Сотиря
Окръжната прокуратура в Сливен съобщи на съд Мартин Трифонов, упрекнат в убийството на 7-годишната Кристин от сливенското село Сотиря.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР