В следващото денонощие ще бъде с облаци на много места,

...
В следващото денонощие ще бъде с облаци на много места,
Коментари Харесай

Облаци на много места през следващото денонощие

В идващото денонощие ще бъде с облаци на доста места, разкри синоптичката на БТВ Станислава Цалова. Още тази нощ от запад облачността ще се усили. В западните региони ще има места с краткотрайни превалявания. Възможни са и гръмотевици. Утре облачността ще бъде променлива, над западните региони постоянно забележителна. И най-много там и в планинските региони ще има краткотрайни превалявания, вероятни са и гръмотевици. Най-много слънчеви часове на следващия ден ще има над Източна България. Там ще бъде съвсем без дъжд. За сметка на това в източната част на страната ще остане прохладно с най-вече сдържан вятър от север, североизток.

И на следващия ден ще бъде по-хладно от нормалното за август. Максималните температури ще бъдат сред 25 и 30 градуса в множеството региони. Тази заран в София температурата падна до 8 градуса. Утре в столицата утрото няма да е толкоз студено колкото днешното. През деня обаче ще бъде по-хладно от през днешния ден.

По морето ще бъде с променлива облачност, а в случай че въобще превали, ще бъде единствено на обособени места. Там ще навява и на следващия ден най-вече сдържан вятър от север, североизток, който на моменти ще се усилва. Максималните температури на следващия ден ще бъдат сред 25 и 29 градуса с температура на морската вода с температура от 22 до 25 градуса, само че на север от нос Калиакра водата е с температура едвам към 15 градуса.

В планините над Западна България на доста места ще има краткотрайни превалявания, също и гръмотевици. В масивите на изток преваляванията ще бъдат единствено на обособени места. Ще духа до сдържан североизточен вятър.

От петък температурите гладко ще тръгнат нагоре. Очакват ни доста слънчеви часове и ще бъде най-вече без превалявания.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР