В следващите дни ще има смени в регионалните дирекции на

...
В следващите дни ще има смени в регионалните дирекции на
Коментари Харесай

Демерджиев: В трафика на мигранти са замесени полицаи, текат проверки -

В идващите дни ще има смени в районните дирекции на " Гранична полиция " поради връзки на чиновници с трафик на мигранти.

Това разгласи министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев. Текат вътрешни инспекции. Събрали сме данни и от ДАНС, и от нашата Вътрешна сигурност, за случаи, в които имаме подозрения да са забъркани наши служители на реда. Ще бъдат подхванати ограничения безусловно в идващите дни. Ще има рокади, ще има и лица, във връзка с които ще се подхващат наказателни производства ”, сподели още вътрешният министър и вицепремиер. " На друго равнище са инспекциите - до към междинен състав управителен. Основно в районните дирекции по места ", добави той.

Разследването стартира след гибелта на двама служители на реда в Бургас, при опит да спрат рейс с незаконни мигранти.

Министърът даде период до три седмици за цялостна метаморфоза на граничната зона.

Демерджиев и министърът на защитата Димитър Стоянов инспектираха тази заран защитата на българо-турската граница. „ Към момента имаме над 350 индивида по поръчка на Министерство на вътрешните работи, които усилват защитата на държавната граница с наша подготвеност до седмица да станат над 500 души “, изясни военният министър Димитър Стоянов.  
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР