В скромен дом в с. Царевец, разположено само на 12

...
В скромен дом в с. Царевец, разположено само на 12
Коментари Харесай

Ето я родната къща на Преслава! Фолк певицата е отраснала в село Царевец

В непретенциозен дом в с. Царевец, ситуирано единствено на 12 км от Добрич, са родени и пораснали Преслава и три години по-голямата ѝ сестра – националната певица Ивелина Иванова, разбра HotArena.

Това разкри четец на „ Уикенд ” от родното село на звездите, ръководено от Българска социалистическа партия кмета Маргарита Стоянова. В Царевец през днешния ден живеят по-малко от 500 индивида, тюхка се нашият четец.

С двете си ръце и помощта на другари къщата построил таткото на Преслава – Кольо Иванов, който всички тук познават като Кольо Каручката. В изблик на национализъм, индивидът даже забол националния байрак на покрива, да се знае, че тук живеят същински българи.

На тази тиха улица Петя, каквото е рожденото име на фолк звездата, и кака ѝ си играеха на гоненица и скачаха на въже. Бяха доста кротки девойки, личеше си, че се възпитават от строги родители, каквито са Кольо Каручката и жена му Янка ”, върна лентата информаторът.

За бай Кольо се знае, че е един от фанатизираните почитатели на позабравеното „ техническо неразбирателство ” от Германска демократична република – „ Трабант ”. Бащата на хубавицата най-редовно може да бъде засечен на парада на ретро коли в Сливен, където постоянно се появява със своя трабант, считан за най-стария представител на Германска демократична република марката у нас. „ Трабантът ми е огромна горделивост. С него возя и внучето, и дъщеря ми ”, благополучен е таткото на звездата на фолка. 

Хората в село Царевец знаят, че Кольо Каручката цялостен живот си е изкарвал прехраната с почтен труд като водач. От специалността му останала и пристрастеността към колите, изключително с надпис Made in DDR. „ Бай Кольо доста пъти е разправял в селския хоремаг, че поради любовта си към „ картонения звяр ” спестявал дълги години, с цел да си купи най-стария модел у нас. „ Горд съм с него, и Петя му се радва ”, благополучен е Кольо Иванов.

Освен че пили гуми на източногерманската легенда из Царевец и Добрич, Кольо Каручката се пускал и в надпревари, където биел конкуренцията и към този момент натрупал толкоз оценки, колкото гласовитата му дъщеря заслужила на сцената. 

Родителят на най-оборотната певица в чалгата самичък признава, че влага доста средства, с цел да поддържа трабанта в добра кондиция, да го тунингова и поправя. Докато работел постоянно се случвало да профуква цялата си шофьорска заплата за скъпото занимание. 

Още я помним Петя по какъв начин се учеше на кара точно с тоя трабант. Може през днешния ден да има автопарк за милион, но още помни по какъв начин ѝ тракаха зъбите в двутактовия мъник ”, смее се читателят на „ Уикенд ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР