В скорошно интервю, състояло се на премиерата на сериала Carnival

...
В скорошно интервю, състояло се на премиерата на сериала Carnival
Коментари Харесай

Орландо Блум: Искам следващият ми брак да бъде последен

В скорошно изявление, състояло се на премиерата на сериала Carnival Row, където Орландо Блум заема една от основните функции, артистът поговори за сватбените си проекти и връзките си с Кейти Пери.

Орландо и Кейти се сгодиха на Свети Валентин тази година и от този момент ръката на Кейти краси винтидж пръстен във формата на цвете, възлизащ на пет милиона $. След тази огромна вест всички чакаме да разберем какво възнамеряват двамата за сватбата си и по кое време ще се състои тя.

В изявлението обаче Блум показа, че не бърза и има за какво да е по този начин:

„ Вече имам един бракоразвод и не искам да имам втори. Затова, когато ми следва значима стъпка в живота, не бързам да я върша незабавно. Сега с Кейти се намираме в превъзходен миг от връзката ни, само че желаеме времето да покаже дали гледаме в една и съща посока. И двамата имаме такива специалности, че ни се постанова да бъдем разграничени за дълги интервали от време. Сега е моментът, в който аз и Кейти построяваме доверието си един към различен – нещо, което всяка двойка би трябвало да направи. Луд съм по нея и се веселя, че можем да се учим един от различен “, сподели артистът.

Припомняме, че Орландо бе женен за модела Миранда Кер. Бракът им продължи единствено три години. Имат едно дете – Флин Кристофър Блум на осем години.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР