В скорошен епизод на Carpool Karaoke водещият Джеймс Кордън попита

...
В скорошен епизод на Carpool Karaoke водещият Джеймс Кордън попита
Коментари Харесай

Селин Дион е горда притежателка на 10 000 чифта обувки

В неотдавнашен епизод на Carpool Karaoke водещият Джеймс Кордън попита Селин дали са правилни слуховете, че е захласната от обувки. Певицата удостовери това, като се оказа, че огромните числа не са хиперболизирани, а в противен случай – тя има към 10 000 чифта обувки.

Ако множеството от нас намират най-различни места вкъщи, с цел да държат обувките си, за забележителна сбирка като тази на Дион са нужни други способи. В момента тя държи обувките си в голям склад във Вегас.

Предишното им място е бил цифров „ walk-in “ дрешник в дома й във Флорида, където обувките са били подредени по цветове и са били избирани посредством натискането на серия от бутони: „ Натисках избраното копче и те се показваха пред мен “, споделя тя за този впечатляващ дрешник.

Селин споделя, че има специфична връзка с всеки един чифт, защото всеки от тях й носи избран спомен:

„ Не бих могла да се разделя с нищо от сбирката ми с обувки. Всеки чифт ме е довел до мястото, на което се намирам в този момент. Обувките ми са част от всяка стъпка, която съм извървяла. Може да ме помислите за луда, само че в действителност не изхвърлям нищо. Просто не преставам да закупувам по-големи пространства, в които да ги запазвам “, безапелационна е тя.

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР