В Скопие започва най-голямата конференция за комуникатори на НАТО. Събитието ще

...
В Скопие започва най-голямата конференция за комуникатори на НАТО. Събитието ще
Коментари Харесай

В Скопие се провежда конференция на НАТО

В Скопие стартира най-голямата конференция за комуникатори на НАТО. Събитието ще събере над 300 участници от страни - членки и сътрудници на НАТО, които ще беседват по тематики, свързани със стратегическите връзки, връзките с обществеността, осведомителните и психически интервенции.

" Ще бъдат открити интелектуални, политически и стратегически диспути, от които би трябвало да произтекат хрумвания и на практика решения на отворените въпроси в региона на стратегическите връзки като инструмент на водачите в поддръжка на напъните на Алианса за защита и за справяне с всички провокации за сигурността в страните-членки на НАТО ", сподели македонският министър на защитата Славянка Петровска в неделя след брифинг в министерството на защитата.

През идващите дни участниците ще обсъдят осведомителните действия във времето на съветската инвазия в Украйна, съдействието с сътрудниците в тази област, новата стратегическа идея на Алианса и цифровите връзки. На разнообразни места в Скопие ще се разискват разнообразни тематики, ще се оферират решения и ще се кръстосват отзиви. " Ще се водят значими диалози, които ще диктуват нашето бъдеще и бъдещето на Алианса и на които ще бъде демонстрирана воля за подсилване на взаимния разговор на най-високо ниво, ще бъде доказано желанието за подсилване на взаимното доверие за реализацията на общите цели за устойчиво, проспериращо, несъмнено евроатлантическо пространство ", уточни още Петровска.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР