В ситуация, която той описва като ад на земята“, Томас

...
В ситуация, която той описва като ад на земята“, Томас
Коментари Харесай

„Ад на земята:“ Бащата се надява на завръщането на 8-годишната дъщеря, след като тя беше взета за заложница от Хамас

В обстановка, която той разказва като „ пъкъл на земята “, Томас Хенд претърпява агонизиращо очакване на вести за неговата 8-годишна щерка, Емили Хенд, попаднала в разгара на рецесия със заложници. Страхува се, че Емили е измежду над 200-те души, в това число към 30 деца, отведени от бойци на Хамас при смъртоносната офанзива на 7 октомври против израелски бойци и цивилни.

„ Това е същински призрачен сън “, сподели Хенд " CBS Mornings " в сряда.

Ханд, който е родом от Ирландия и е живял в Израел през последните три десетилетия, сподели, че Емили е била на преспиване, когато въоръжената група Хамас нападна Израел в координирана, многократна -предвидена терористична офанзива, осъществена от линията Газа, палестинската територия, следена от Хамас от години. Той сподели, че в началото му е казано, че Емили е убита, само че по-късно израелската войска го осведоми, че Емили е жива и не са разкрили доказателства, че е убита.

освобождение на заложници.

„ Имаме да се бори, да продължи натиска върху всички държавни управления по света, с цел да продължи натиска върху Хамас да освободи заложниците ", сподели той. „ Няма значение какъв брой съм болен. Няма значение какъв брой съм изтощен. Ще си я върнем. “

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР