В символичните протестните действия на 11 януари ще се включат

...
В символичните протестните действия на 11 януари ще се включат
Коментари Харесай

Видински полицаи ще се включат в протеста на МВР в София

В символичните протестните дейности на 11 януари ще се включат видински служители на реда, които не са на работа и са в София, сподели Емилиян Николов, ръководител на видинската организация към Синидикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи (СФМВР).
Той изясни, че по този начин както е посочено в известието на синдикалната организация ще има дребни групи от служители на реда, които ще бъдат разположени тук-там и не се залага на повсеместност.
„ Ще вземат участие най-вече служители на реда от ръководства, които са покрай София. Заради това няма да има проведена група от Видин “, съобщи Емилиян Недялков.
„ Ние продължаваме да поддържаме настояванията за 15% нарастване на заплатите на служителите на реда, това е гласувано на наша национална конференция, на която и аз съм участвал. Когато реализираме някакво общо единодушие на по този начин наречения Съвет за обществено партньрство, който би трябвало да е съвещателен орган на министъра, то винистъра не се преценява с тези решения. Това още повече понижава ролята на Съвета за обществено партньорство “, сподели Емилиян Недялков. Той уточни, че тези неща са обсъждани в синдикалните организации и са безапелационни за продължение на протестните дейности в границите на разрешеното от закона.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР