В щаба за изборите всички ще приветстваме решението Гвоздейков да

...
В щаба за изборите всички ще приветстваме решението Гвоздейков да
Коментари Харесай

Борисов: Всички българи ще си платим тези три години с огромните заеми и дългове

В щаба за изборите всички ще приветстваме решението Гвоздейков да го оглави
Има два-три месеца дотогава. Всички българи ще си платим тези три години с големите заеми и задължения, които сме наследили – над 20 и недостатък милиарда нашите деца ще ги платят поради три години опит. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Не съм гледал социологическите изследвания за изборите. Мисля, че на доста хора, които видяха по какъв начин са се възползвали сътрудниците от властта, това е повлияло. Не се интересувам от другите партии. В Закона за защитата се реализират неща, уповавам се всички да поддържат измененията. В енергетиката също би трябвало да се навакса доста, с цел да се изпълнят уговорките към миньорите. Във финансите се надявам Спецов, заместникът му, тези, които ще се занимават с приходите от партията на смяната, да дадат всичко от себе си да наваксат изоставанията. В щаба за изборите всички ще приветстваме решението Гвоздейков да го оглави, с цел да се проведат почтени избори ”, разяснява Борисов.

„ Кой е правил чадър? Обменът идва при основния секретар и се предава на службите и на прокуратурата, отговорих ли ви на въпроса за чадъра, сподели Борисов на въпрос за чадъра над контрабандните канали, съобщи още водачът на ГЕРБ.

„ Не познавам Паскал. Паскал се криеше в чужбина, до момента в който сме били ние. По време на нашето ръководство контрабандата на цигари от 34% беше сведена на под 1% ”, отговори Борисов на въпрос познава ли Паскал.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР