В сгънато състояние Xiaomi HIMO H1 може спокойно да се

...
Коментари Харесай

Xiaomi HIMO H1 - този е-велосипед се побира в раница


В сгънато положение Xiaomi HIMO H1 може умерено да се вмести в раница

На пазара за електрически колела има един невероятен модел. Той е толкоз еластичен като структура, че можете да го сгънете и носите в раница, като в същото време е мощен и устойчив.

Това е моделът, който осъществя изцяло концепцията за преносим, сгъваем електрически велосипед с размерите на книга. Още по-добрата вест е, че колелото се предлага на налична цена – за €289,99 с ваучър за отстъпка NNNHIMOH1EU в световния онлайн магазин Geekbuying, където са налични и доста други модели на електрически колела и скутери от разнообразни марки.

Xiaomi HIMO H1 наподобява на е-скутер, само че с удобствата на същински велосипед

Не може да се чака, че е доста мощен велосипед, поради компактните му размери. Гумите са дребни, сходни на тези в е-скутерите. Но той е извънредно комфортен за потребление, преместване и предпазване. Със сигурност няма да се уморите да го карате, даже през целия ден, така като  поддържа три режима – чисто електрически, мотопед и педали.

Целият велосипед е направен от алуминиева сплав, с помощта на което тежестта му е единствено 13 кг. Може да се сгъва в разнообразни форми и да се пренася  в раница, да вземем за пример. Дори седалката със силиконова възглавница е сгъваема. А дистанцията сред седалката, кормилото и педалите е изчислено по този начин, че ездачът – без значение дали дете или възрастен – да се усеща удобно.

Въпреки компактните си размери, Xiaomi HIMO H1 може да вози и дребни, и огромни

Отпред на кормилото е ситуиран HD дигитален екран, който е водоустойчив. Той демонстрира във всеки миг скоростта, равнището на заряд на батерията и изминатото разстояние. Наличен е също знак за включени светлини и различен, който се задейства при неточности.

Управлението на е оптимално улеснено. Системата се задейства с бутон за пускане и различен, който е многофункционален. Отпред е ситуиран мощен LED фар за нощно каране без проблеми. От дясната страна на кормилото е “газта ”, а отляво се намира електрическата спирачка.

LED екранът на кормилото демонстрира най-важните данни като скорост, батерия и разстояние

Що се отнася до гумите, те са дребни – 6-инчови, направени от резистентен каучук. Велосипедът работи с безчетков мотор, подложен на задното колело, който е с мощ 180W. Това разрешава на велосипеда да развие оптималната скорост от 18 км/ч.

Въпреки компактните си размери и малко тегло, може да устоя натоварване от 90 кг. Нещо повече, този е-велосипед е кадърен да изкачва терени с надолнище до 15 градуса. А във връзка с пробега, колелото изминава до 30 километра с едно зареждане, което е задоволително за потребностите на множеството градски хора.

Сгънат, с тегло от единствено 13 кг, Xiaomi HIMO H1 е комфортен за преместване

Няколко думи и за батерията. Тя е литиево-йонна с потенциал 6000 mAh. При зареждане (стандартно 100-240V) би трябвало да се извади, което е елементарно деяние и даже улеснение, защото не е належащо да се носи цялото колело до контакта. Пълното зареждане лишава сред 3 и 4 часа.

Ако този е-велосипед ви сграбчва с невероятния си дизайн и характерности, можете да го купите в този момент на преференциална цена тук: – за €289,99 с ваучър за отстъпка NNNHIMOH1EU от онлайн магазина Geekbuying, с безвъзмездна доставка от европейски склад.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР