В сезона на гриповете и тази така страшна обстановка, всяко

...
В сезона на гриповете и тази така страшна обстановка, всяко
Коментари Харесай

Бързо лечение на болното гърло с този домашен лек!

В сезона на гриповете и тази по този начин страшна конюнктура, всяко пронизване в гърлото ни ужасява и сковава. 

 Домашен сироп за болки в гърлото Домашен сироп за болки в гърлото
Идва есента, след нея и зимата няма доста да закъснее. А това несъмнено са сезоните на всевъзможни настинки и вируси! Много от тях се проя...

Но с този домакински лек, още при първото чувство за дискомфорт в гърлото, ще можете да бъдете спокойни, че сте защитени и здрави. 

Единственото, което ви е нужно, са вода и сол, които като гаргара са били употребявани и в предишното от нашите баби, потребна и за синуси, настинки и инфекции и други по-леки проблеми.

Солта е страховит асистент при изтеглянето на вода от тъканите в устната празнина, като по този начин не разрешава разпространяването и развиването на нездравословни патогени.

Така гаргарата със подсолената вода стопира всевъзможни вируси, бактерии, инфекции в устата и гърлото и облекчава възпалението, в по-леките си случаи.
 КРАЙ на сухата кашлица с този домакински лек КРАЙ на сухата кашлица с този домакински лек
Този елементарен домакински лек с чесън и мляко облекчава освен дразнещата суха кашлица, само че и се грижи за подобрението на цялостното здраве на...

В 230 мл вода смесете 1/4 или най-вече половин чаена лъжичка сол, като е най-хубаво водата да бъде топла. Солта ще се разтвори по-лесно в нея, а топлата вода ще облекчи също възпалението.

Правете гаргарата, колкото можете по-дълго време, а по-късно я изплюйте, като това би трябвало да се случва най-малко 2 пъти дневно.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР