В семейството на Селена Гомес е имало сериозни разпри последните

...
В семейството на Селена Гомес е имало сериозни разпри последните
Коментари Харесай

Инсайдер: Селена Гомес беше уволнила майка си като нейна мениджърка


В фамилията на Селена Гомес е имало съществени разпри последните три години, които съответстваха с раздялата й с Джъстин Бийбър. Това разкри непосредствен на фамилията.

Бийбър и раздялата обаче няма нищо общо с спора сред майката и дъщерята.

„ В продължение на повече от три години връзките сред майката и дъщерята бяха доста комплицирани поради професионални различия по въпроси на мениджмънта “, разясни инсайдерът.

Преди няколко години Селена решила да в профил майка са Менди Тифи и втория й татко Брайън Тифи от разрешаването на въпросите, свързани с кариерата й. Съответно тя наела нов екип. Това измежду информатора довело „ до сериозен раздор сред майката и дъщерята “.

„ Селена постоянно споделяше, че за нея майка й е по-важна от всеки различен. И въпреки всичко те имаха комплицирани връзки. Те минаха през многочислени възходи и падения... Менди и вторият татко на Селена направиха за нея всичко, каквото можаха. Менди претърпя доста тежко решението за уволнението “, показа прочувствено информаторът.

Известно е, че не всички се зарадваха от възобновяването на връзката сред Селена Гомес и Джъстин Бийбър. Това се отнася за фамилията на актрисата и певицата, най-много за майка й, която преди време предизвести, че фамилията в никакъв случай няма да одобри Джъстин поради мъчителната разлъка със Селена през 2014 година. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР