В секундата, в която ви e забелязал, мъжът започва да

...
В секундата, в която ви e забелязал, мъжът започва да
Коментари Харесай

8 неща, които мъжете незабавно забелязват в жените

В секундата, в която ви e забелязал, мъжът стартира да отмята всички “за ” и “против ” в листата си, с цел да реши дали да ви предложения на среща.

Познат ви е този взор, нали? Той се плъзва от главата до петите, внезапно престава да се движи и очите му се приковава във вас.

Не ви ли се желае да разберете какво го е спряло? Вече можете.

Има няколко неща, които мъжете неотложно виждат, откакто срещнат жена Твърдението принадлежи на доктор Джаки Блек, създател на „ Срещнете половинката си ”.

Научете кои са те. Някои несъмнено ще ви изненадат и успокоят, че мъжете в действителност не търсят модели като от корица на списание:

1. Колко е плътна косата ви

Въпрос на еволюция е. Още от времето, когато сме живели в пещери, мъжете са били привлечени от буйни къдри. За тях това е симптом, че дамата е здрава. Единствената разлика от тези времена е, че през днешния ден не е нужно и да сме космати.

2. Дали усмивката ви е откровена

Или тази, която изгрява на лицето ви, когато устните ви се разтворят в необятна усмивка, а в ъгълчета на очите ви се появят ситни бръчки. Повечето мъже са доста положителни в разпознаването на тази усмивка. За тях тя значи, че дамата е откровена, спокойна и занимателна.

3. Колко огромна е компанията ви

Ако сте в огромна женска компания, ще му е неудобно да се приближи до вас. Не го улеснявате и в случай че сте единствено с една другарка. Така ще му е мъчно да беседва единствено с вас, а приятелката ви изцяло да пренебрегне. Каква е идеалната компания тогава? Много просто, тричленната. Приятелките ви ще могат да си вършат компания, а вие двамата ще се усамотите встрани или, за какво не, ще се измъкнете неусетно.

4. Тонът на гласа ви

Проучвания демонстрират, че мъжете са привлечени от гласове в леко по-високия указател. Да, вярно се досетихте – еволюция! Подобни гласове са считани за белег на младост и положително репродуктивно здраве.

5. Съотношението талия-ханш

За това още веднъж можете да вините човешката история и еволюция. Мъжете инстинктивно търсят подобаващи майки за поколението си. Ако талията ви е с очевидно по-малка обиколка от ханша, това значи плодовитост, или с други думи – точка във ваша изгода. Подходящ, необятен колан би могъл да подчертае по този начин жадуваната от мъжката половина на планетата форма „ песъчлив часовник ”.

6. Руменината ви

Мъжете свързват блестящия загар с положително ментално здраве. Обяснението е доста просто. Стреса и непрекъснатото безпокойствие се демонстрират очевидно като неприятна кожа. Ако сте избрали подобаващи за вашия вид кожа декор дьо загар и руж, си е коствало!

7. Фалшивото във вас

Но не подправеното като демонстрация на характера, а всички секрети оръжия на дамите, като да вземем за пример изкуствени мигли, екстеншъни и други Щом виждат съществуването им, мъжете неотложно си го превеждат като „ доста разноски за поддръжка ”. Лошо за вас!

8. Очите ви

Хората като цяло се вглеждат доста повече в очите, в сравнение с в която и да е друга част на тялото. Подходящ, подчертаващ очите ви грим няма да разреши на мъжа против вас да откъсне взор.

А какво забелязвате вие на първо време в мъжете? Споделете наблюденията си в мненията под публикацията.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР