В секса има няколко пози, които изглеждат далеч по-вълнуващи от

...
В секса има няколко пози, които изглеждат далеч по-вълнуващи от
Коментари Харесай

Секс, който всеки тайно ненавижда

В секса има няколко пози, които наподобяват надалеч по-вълнуващи от положителната остаряла (и скучна!) мисионерска поза. Но в действителност ли са толкоз желани? Социално-медийната онлайн платформа Reddit провела измежду потребителите си анкета, с цел да откри кои секс пози са тотално надценени.

За най-отблъскващ интервюираните определили „ секса под душа “, „ секса в колата “, „ секса на плажа “, както и позата 69. Между другото и с обяснението, че криели опасности, били неудобни  или просто непрактични.  

Като да вземем за пример сексът под душа. Съвсем не била за занемаряване заплахата, че може да се подхлъзнеш или да ти влезе шампоан в очите и да ти скапе цялото наслаждение. Сексът в колата пък постоянно криел риска някой да ви залови на „ мястото на престъплението “. На някои двойки това може би работило възбуждащо, само че други можело да се изплашен и вероятно да се заклещят, което щяло да повлече след себе си куп неприятности. Освен това ситуацията сред кормилото и спуснатата обратно седалка било всичко друго, само че не и комфортно. В тази връзка един от потребителите на Reddit написал, че сексът в колата бил единствено за младежи, които няма къде другаде да се усамотят. Според интервюираните сексът на плажа също бил прехвален. Може би звучало сантиментално, само че досадните песъчинки незабавно проваляли цялото мероприятие.

За поза 69 някои консуматори споделили, че е доста мъчно да се концентрираш по едно и също време върху доставянето и приемането на наслаждение. Освен това тази поза изисквала най-малко от единия сътрудник равновесие и баланс – затова като се изключи че трябвало да се концентрира в вярната посока, той трябвало и да внимава да се крепи, без да падне.

За надценени потребителите оповестили и всички пози, в които би трябвало да се демонстрират акробатични умения, както и оралната обич със зрителен контакт.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР