В съвременния свят не само изневярата, финансовите проблеми или злоупотребата

...
В съвременния свят не само изневярата, финансовите проблеми или злоупотребата
Коментари Харесай

Кои са най-популярните мотиви за развод днес?

В актуалния свят освен изневярата, финансовите проблеми или злоупотребата с алкохол могат да доведат до завършек на безоблачното благополучие на една женена двойка. Има надалеч по-банални неща, които биха могли да доведат до бракоразвод.

Резултатите от ново английско изследване, представено от в. Express, демонстрират, че измежду най-популярните претекстове, поради които сътрудниците прибягват до услугите на бракоразводен юрист към този момент са хъркането, риболовът и вегетарианството.

В наши дни, общият термин "неприемливо държание ", който доста двойки акцентират като съображение за анулиране на брака си, е придобил напълно друго измерение, отбелязва Никола Макинис от правната адвокатска фирма "Горвинс ", поръчала изследването.

Коренна смяна в държанието може да докара до съществено утежняване на връзките сред брачните сътрудници и до възможен бракоразвод.

Като съображение актуалните хора постоянно акцентират претекстове като хъркане, пристрастяване към обещано занимание - лов на риба или колоездене, основна смяна в метода на живот - ежедневно посещаване на залата за фитнес, прекосяване към вегетарианство или веганство, отвод от млечни артикули и глутен.

Не липсват и хора, които акцентират като претекст упорството на половинките си да продължат да пушат, склонността им да приказват прекомерно постоянно по телефона или да прекарват времето си в интернет, неумението им да боравят с пари, политическите им възгледи, неналичието на фамилиарност или несъразмерното предпочитание за секс, неангажираността им с развъждането на децата, неблагодарността.

От правната компания разкриват, че даже са се сблъсквали със случаи, в хора да желаят бракоразвод, тъй като брачните им сътрудници слагат родителите си пред тях.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР