В съвременния свят често се сблъскваме с хора с отрицателна

...
В съвременния свят често се сблъскваме с хора с отрицателна
Коментари Харесай

Хората с лоша енергия: с какво са опасни и как да се предпазим от влиянието им

 сила

В актуалния свят постоянно се сблъскваме с хора с негативна сила. Всеки може да се отбрани от отрицателното влияние, само че за тази цел би трябвало да съблюдава няколко правила.

Най-често с отрицателното въздействие се оправя биополето на човек. Но не всеки път естествената отбрана сработва. Причините могат да бъдат доста – от банална отмалялост до неприятно око и магия. Което значи, че е значимо непрекъснато да сте нащрек и да се научите да определяте отрицателно настроените хора.

Знаем, че непрекъснатото негативно влияние води освен до неприятно въодушевление, само че и до изцяло действителни заболявания, по тази причина не трябва да пренебрегвате личната си отбрана.

С какво са рискови хората с отрицателна сила

Важно е хората с неприятна сила да бъдат разпознати навреме, до момента в който взаимоотношението с тях не ни е нанесло вреди. Ето най-явните признаци:

• главоболие и всевъзможни болежки

• чувство за изтръпване в разнообразни елементи на тялото

• пристъпи на експанзия или самотност, както и депресивно въодушевление

• зараждащи след другарство отрицателни мисли и отвод от деен живот

• чести нощни кошмари

• загуба на вкус

• напрежение в гърдите

Сред хората с неприятна сила се срещат енергийни вампири. Негативното влияние на сходен човек може да стане причина за крах в работата, финансови проблеми, кавги в фамилията и всевъзможни неуредици.

Как да се предпазим от хората с неприятна сила

Не всички хора реагират на отрицателното, само че въпреки всичко е значимо за вътрешната естетика и здраве да знаем по какъв начин да защитим себе си.

Устойчивостта към въздействието на отрицателните хора може да сработи, в случай че се придържате към изброените по-долу правила.

Ако до вас се е оказал човек, от който излизат отрицателни талази, постарайте се да се абстрахирате от него. Представете си, че се намирате там, където ви е уютно и безвредно. Този психически блок ще ви разреши да изградите ментална стена и да се обезопасите от всяко зло.

Постарайте се да се усмихвате по-често и да излизате от конфликтните обстановки, а не да ги влошавате. Положителната конфигурация основава прелестна преграда против негативните сили и не им разрешава да навредят на здравето и настроението ви.

При пораждане на спор се пробвайте да държите страстите си под надзор и при никакви условия да не се поддавате на провокации. Хората, провокиращи такива обстановки, получават от вас ответна реакция, „ хранейки “ се с вашата сила.

С сходни хора е значимо да се поддържа връзка благожелателно, да ги обърквате с вежливи отговори и похвали. В подобен случай те не могат да получат от вас изблик от страсти, значи няма да получат това, което желаят.

За тези, които непрекъснато се оплакват от живота и ни товарят с проблемите си, е значимо да се избавят от отрицателното, прехвърляйки го на вас. В подобен случай можете да откажете да слушате или, противоположното, да ободрите събеседника.

Но не трябва да го съжалявате: той ще усети вашата уязвимост и бързо ще ви трансформира в персонална „ цел “. Никога не пренасяйте непознатите проблеми върху себе си, с цел да не би негативът им да ви навреди.

С малко познати хора най-добре не говорете радушно, не споделяйте информация за своето семейство, работа, фантазии и проекти. За това има тествани другари и близки.

Можете да употребявате амулети, предпазващи от вълшебства и зли очи, с цел да не ви навреди отрицателното.

Практикувайте основаването на защитна преграда, изключително в случай че се намирате на място с хора. Представете си, че към вас има щит, който сполучливо отразява неприятната сила, като не разрешава на думите и мислите на отрицателно настроените хора да ви основат неприятности.

Тези практики оказват помощ да се отбраните във всяка обстановка и да не попаднете под въздействието на манипулатори, енергийни вампири и завистници.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР