В съвременната градска среда имаме много голям избор от спортни

...
В съвременната градска среда имаме много голям избор от спортни
Коментари Харесай

Най-добър фитнес в София – ето нашето предложение

В актуалната градска среда имаме доста огромен избор от спортни действия. Последните 2 години изрично потвърдиха значимостта на дейния метод на живот за здравословното положение на хората. Статистиката демонстрира, че от ден на ден хора избират да стартират да практикуват физическа активност точно в този момент. Сред огромното многообразие от разновидности би трябвало да създадем аргументирано решение къде и за какво да стартираме да спортуваме. Ние анализирахме детайлно фитнес бранша у нас и стигнахме до изрично решение кой е клубът, който дава опция за достъп до най-вече услуги и то единствено с една карта. По този параграф за нас Pulse Fitness & Spa е най-хубав фитнес в София.

[metaslider id= “20450″]

 

Pulse Fitness & Spa е основан през 2012 година Това е първата фитнес верига в България, издигната напълно на правилото на клубното участие. То дава цялостен и сложен достъп до всички услуги – фитнес, групови занимания и спа. Редом с това, членовете на веригата се радват на редица екстри отвън границите на клубовете като проведени спортни лагери, персонализирани хранителни режими и отстъпки в партньорската мрежа на Pulse Fitness & Spa.

Видео:

Фитнес зоните на обектите разполагат с огромно многообразие от разнообразни машини и свободни тежести. Те са създадени от най-хубавите марки в промишлеността – Active Gym, Techno Gym, Life Fitness. Тук не се постанова да се изчаквате с други трениращи заради голямото многообразие от съоръжение. Залите са просторни и с извънредно добра вентилация. Всичко това прави Pulse Fitness & Spa желания избор за. Ако пък нямате опит в спорта и се нуждаете от експертен съвет, клубът разполага с екип от десетки професионални, към които може да се обърнете.

 Най-добър фитнес в София – ето нашето предложение

Груповите занимания на веригата са извънредно разнородни. Може да посещавате както най-популярните тренировки като Зумба, Kangoo Jumps, Yoga и Cross Training, по този начин и авторското занятие на Pulse Fitness & Spa – P.BoxX, което от веригата показват като „ най-хубавото от света на груповите тренировки “. За феновете на новото и особеното предлагаме Флай Йога, известна още като въздушна йога. Този вид подготовка е извънредно съвременна и добива все по-голяма известност у нас точно с помощта на Pulse Fitness & Spa.

 Най-добър фитнес в София – ето нашето предложение

Спа зоните на веригата нямат аналог. Колкото и безпристрастни да се опитваме да бъдем, би трябвало най-искрено да кажем, че това е мястото, което би трябвало да посетите, в случай че търсите. Разнообразието от уреди е голямо: парна баня, римски басейн, хамам, термо лежанки и доста други. За феновете на плуването също е помислено. Веригата има както закрит плувен басейн, по този начин и открит плувен басейн с плаж, който е един от най-посещаваните в София.

Ако желаете да започнете да посещавате обектите Pulse Fitness & Spa, имате няколко разновидността за участие – на цени от 39 лв/месец, за 39 лв/месец и на цени от 69 лв/месец за София и 59 лв/месец за Пловдив. Може да закупите.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР