В САЩ започна съдебен процес срещу калифорнийска учителка, която е

...
В САЩ започна съдебен процес срещу калифорнийска учителка, която е
Коментари Харесай

Избрана за Учителка на годината правила секс с 12-годишен ученик /снимки/

В Съединени американски щати стартира правосъден развой против калифорнийска учителка, която е правила секс с едно момче и се е пробвала да съблазни второ, оповестява San Diego Union-Tribune.
На подсъдимата пейка се оказала Жаклин Ма, която работела в учебно заведение в град Чула Виста от 2013 година и била приета за един от петимата учители на годината в своя регион през 2022 година Жената е задържана още през март, откакто бащата на 12-годишен възпитаник се свързал с полицията.
Според проверяващите Ма е имала полови връзки с детето в продължение на няколко месеца. Освен това тя му изпращала фотоси с очевиден полов темперамент и поискала същото в подмяна.
По-специално, Ма „ наредила на ученика да запише интимните си дейности вкъщи “ и да й изпрати видеото. По време на следствието станало ясно още, че дамата имала и втора жертва – 11-годишен възпитаник, на който също изпращала известия със полов темперамент.
Съдът изслуша показанията на първия пострадал, който споделя че дамата за първи път го е „ докоснала непочтено “, когато са били сами в учебната класна стая.
Второто момче споделило на полицията, че Ма, до момента в който била сама с него, „ свалила пуловера си, останала единствено по състезателен сутиен и се доближила до него “. След това момчето избягало от помещението.
По време на следствието детективите са разкрили материали и известия със полов темперамент на електронните устройства на учителката, които тя е изпращала на децата.
Първоначално дамата беше застрашена от 29 години затвор за обезчестяване на първия възпитаник. След като се схваща обаче за издевателството й над второто момче, обвиняванията са повишени.
Сега, в случай че Ма бъде наказана по всички обвинявания, в това число обезчестяване на малолетен и владеене на детска порнография, тя е изправена пред 165 години до пожизнен затвор.
След първия си арест през март Ма беше освободена против гаранция от 100 000 $. Два дни по-късно обаче тя още веднъж е задържана с нови обвинявания. Оттогава дамата е в пандиза без право на освобождение под гаранция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР