В САЩ, в Колорадо Спрингс, бяха намерени мумифицирани останки на

...
В САЩ, в Колорадо Спрингс, бяха намерени мумифицирани останки на
Коментари Харесай

Откриха семейство мъртво в гората, искали да живеят „извън мрежата СНИМКА

В Съединени американски щати, в Колорадо Спрингс, бяха открити мумифицирани остатъци на семейство, опитващо се да живее „ отвън мрежата “, откакто гледало видеоклипове за оцеляване в YouTube.

Телата на сестрите Кристин Ванс, на 41 години, Ребека Ванс, на 42, и нейния 14-годишен наследник са открити в палатка в къмпинг в националната гора Гънисън, на девет благи от Охайо, съгласно окръжния следовател, пише Metro. Името на детето не се оповестява, защото е малолетно.

Според правосъдния доктор Майкъл Барнс телата, две от които са открити в палатката и едно извън, демонстрират признаци на недохранване, разложение и частична мумификация. Причината за гибелта към момента не е открита, само че се допуска, че фамилията е умряло най-вероятно от апетит, ниски температури или отравяне с въглероден окис, до момента в който се опитвало да възпламени огън, с цел да се стопли.

Намерени са и празни кутии от храна, сподели Барнс, което допуска, че са яли консервирана храна. На мястото са открити и книги за оцеляване и търсене на храна.

Предполага се, че тримата най-вероятно са отишли ​​на къмпинг през юли 2022 година и са умряли през зимата. Членовете на фамилията споделиха на правосъдния доктор, че групата е отишла на пътешестване предишното лято и е възнамерявала да живее „ отвън мрежата “.
 Семейството умря в гората, те желаеха да живеят надалеч от обществото, фамилията, сестрите, младеж, майка и наследник, отидоха да живеят в гората,  цялостен екран Семейството се пробвало да разубеди сестрите да отидат в гората Снимка: Метро
Полусестрата на двойката Тревала Джара сподели, че те били решени да избягат от цивилизацията и не са съумели да ги убедят в противното.

" Опитахме се да ги спрем. Но те не ни послушаха. Вече бяха решили всичко ", сподели Тревала Хара в изявление за местен вестник .

Според членове на фамилията през последните години сестрите са били „ обезсърчени от положението на света “, което ги е предиздвикало да се реалокират на непрекъснато място за престояване в далечен регион.

„ Ребека потегли на странствуване с положителни планове. Тя мислеше, че пази сина си и нашата сестра Кристина, тъй като не искаше те да се забъркат в това, към което смяташе, че светът отива. Кристина реши да се причисли към майка и син в пътуването им, тъй като смяташе, че в случай че бъде с тях, те ще имат по-голям късмет да оцелеят. Съпругът ми и аз се опитахме да ги спрем ", сподели Джара в изявление за The Washington Post .
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР