В САЩ очакваната дясна вълна не се случи, въпреки най-слабото

...
В САЩ очакваната дясна вълна не се случи, въпреки най-слабото
Коментари Харесай

Огнян Дъскарев: Какво се случи в САЩ?

В Съединени американски щати предстоящата дясна вълна не се случи, макар най-слабото ръководство след войната. Не е допустимо държавно управление, което унизи Америка до дъното в Афганистан, пусна към 2-4 млн. незаконни имигранти с всичките ужасни последствия, позволи най-голямата инфлация от 40 години, понижи до най-малко може би най-важната част от американската фантазия - лична къща, да завоюва локалните избори.
 
Защо това се случи? Отговорът е: 42 млн. дали своят вот по пощата седмици преди същинските избори. Това " гласоподаване " се прави апропо, от колата, повърхностно, пешком - мятане на някакъв плик в някаква желязна кутия, ей по този начин - на улицата. Без никаква инспекция на самоличността, пликът, в който може да има десетки бюлетини за единия претендент (в 90% от случаите - ляв), отива неизвестно къде, неизвестно кой удостоверява подписа, самоличността и адреса. И всичко това - умножено по 42 млн. пъти.
 
Любопитното - в към 90% от случаите при извънредно оспорвана борба в последните избори, когато всеки глас е скъп - постоянно печели левият претендент!!! Как това е допустимо? Това се случи при " успеха " на К. Хобс (демократ) над К. Лейк в избора за губернатор на Аризона. Тогава свърши мастилото на принтерите, скапаха се машините, а за организацията и провеждането на изборите отговаряше К. Хобс, която е...държавен секретар на Аризона! Същата отхвърли да дебатира с К. Лейк, тъй като по никакъв начин не се интересуваше по какъв начин ще наподобява това за гласоподавателите. Но за какво, по какъв начин е допустимо? Ами, вижте нагоре.
 
Същото се случи и при " успеха " на М. Кели (демократ) над Б. Мастърс за сенаторското място в Аризона. Разбира се, всичко това би трябвало да се потвърждава, само че ще бъде потвърдено, колкото беше потвърдено и при " избирането " на Байдън в 2020. Българските леви радикали в този момент гневно поддържат машините, тъй като знаят, че единствено по този начин могат печелят избори. Има обаче и изключения: успеха без кавички на Фетерман (ляв) над доктор М. Оз в Пенсилвания. Фетерман получи удар през май т.г. и това е персонална покруса. Този човек, който мъчно приказва и схваща какво му споделят, с цел да отговори, необикновено победи фамозния сърдечен хирург доктор Мехмед Оз, подсилен от Тръмп. Прекият спор сред двамата беше мъчителна, унизителна панорама - за Фетерман.
 
Все отново същият изчака да мине гласуването по-пощата и тогава се яви на дебата, което е многозначително. Фетерман завоюва поради Филаделфия и Питсбърг. В първия град има чудовищна престъпност и беднотия, вторият е безусловно унищожен от левицата, която го ръководи от десетилетия. В по-голямата част от големия щат Пенсилвания, М. Оз завоюва. Как обаче да схвана жителите на Филаделфия и Питсбърг, които явно желаят да живеят в още по-голяма беднотия и престъпност със сенатор, който ще ги пази, като мъчно приказва и преценява? Не знам! Освен - лявото стадо, което ще гласоподава за който и да е меко казано чудноват човек, посочен от левичарските водачи. Именно това е фанатизмът на масите, който докара на власт в миналото болшевиките в Русия за злополучие на света.
 
Разбира се, тежката артилерия на Дълбоката страна (американското задкулисие) - медиите, научната и интелектуалната общественост, обществените мрежи, Холивуд и рока също способстваха за положителното показване на социалистите. Има и изключения - Флорида и Джорджия, които ограничиха гласуването по пощата и постановиха непоколебим надзор. Резултат - там десницата победи уверено. Много обети се изсипаха от ляво и от " дясно " върху дежурния провинен - Тръмп, който разгласи кандидатурата си за президент за 2024. Левите и " десните " го упрекват, че подкрепил претенденти, които се провалиха и по този начин провалиха десницата. Тръмп поддържа към 216 претенденти, от които към 19 се провалиха.
 
Вярно е, че от провалилите се са няколко фамозни републиканци - М. Оз и Д. Мастриано (Пенсилвания), К. Лейк и Б. Мастърс (Аризона), А. Лаксалт (Невада). Не се сещам за други, само че двама сенатори, подкрепени от Тръмп победиха - Джей Ди Ванс в Охайо и Р. Джонсън в Уисконсин, както и Джо Ломбардо, който стана губернатор в Невада. Поразителна е успеха на Р. Джонсън в Уисконсин, само че тя стана допустима единствено с помощта на милионера Mike Lindell, който финансира дребна, само че извънредно стегната организация от десни деятели, които провалиха измамите на неокомунистите. Четете за това. 
 
На 06 декември в Джорджия ще се състои 2-ри тур за сенатските избори, където добра опция има претендента на Тръмп, Х. Уокър. Истерията на левите и " десните " срещу Тръмп в този момент не ме изненадва, само че той към този момент ги направи за две стотинки през лятото на 2016, като стана президент. Нищо чудно същото да стане и в 2024, когато, в случай че десните имат задоволително разсъдък ще се обединят и ще поддържат Тръмп-Десантис за вицепрезидент. Това е най-печелившото и рационалното комбиниране, тъй като левицата по никакъв начин няма кого да предложи за 2024. Все отново на междинните избори десницата завоюва Камарата на представителите, въпреки и с малко болшинство. Това значи, че на първо място проектозаконите на Байдън, с които печата трилиони, с цел да заплаща за социалистическите си безумия, ще бъдат изрично спряни.
 
Впрочем огромна заслуга за успеха в Камарата има Тръмп, който поддържа десетки претенденти, които победиха. Освен това десницата завоюва националния избор - с към 4. 1 млн. - 53.456, 234: 49.414, 221. Друга тематика е за какво това не им завоюва и изборите. И най-важното - Америка два пъти сгреши, тъй като Свободата може само да бъде защитавана в демокрациите посредством избори единствено в един ден, против документ за идентичност, инспекция на адресната регистрация, саморъчен автограф на гласуващия пред комисията и гласоподаване единствено с хартиена бюлетина. Всичко друго не е Свобода.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР