В САЩ една скръбяща булка отиде в сватбената рокля на

...
В САЩ една скръбяща булка отиде в сватбената рокля на
Коментари Харесай

Булка отиде с венчалната рокля на гроба на младоженеца

В Съединени американски щати една скръбяща младоженка отиде в сватбената рокля на гроба на младоженеца в деня, в който щяха да се оженят, написа The Sun, представен от Блиц.

Джесика Паджет взе участие във фотосесия на надгробния камък на своя фаворит Кендъл Джеймс Мърфи. В памет на него, тя беше снимана в гроба в сватбена рокля, с огромна фотография на младоженеца и неговата униформа. Тя била подкрепяна от родственици и другари. Идеята за фотосесия принадлежи на майката на умрелия. Тя провежда фотосесията с вярата, че по този начин на булката ще бъде малко по-лесно да понесе загубата.

Фотографът е разгласил фотоси във Фейсбук, където са били споделени повече от 21 хиляди пъти.

Мърфи, участник в доброволна пожарна бригада, почина през ноември 2017 година Той се отзавол на сигнал за помощ, с цел да помогне на мъж, заклещен в колата му. Когато доброволецът излязъл от колата, бил блъснат от Коли Блейк от различен непринуден отряд, който бил зад кормилото на пожарен камион. По-късно се оказало, че равнището на алкохол в кръвта на лидера е два пъти по-високо от естественото. Блейк към момента не е се явил пред съда.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР