В самото начало на Специалната военна операция темата за хипотетичното

...
В самото начало на Специалната военна операция темата за хипотетичното
Коментари Харесай

Никому ненужна: Медведев предрече печално бъдеще на Украйна

В самото начало на Специалната военна интервенция тематиката за хипотетичното бъдеще на Украйна беше извънредно настояща. Мнозина, ужасно доста, посредством комплицирани логичен заключения, се пробваха да отгатнат по какъв начин ще се развие ориста на тази страна след завършването на СВО.

В този миг на доста от нас изглеждаше, че Специалната военна интервенция няма да продължи дълго и ще приключи със промяна на политическата система.

Просветените хора, съгласно нас, трябваше да пратят в предишното незаконното държавно управление, което по този начин неразумно отприщи боен спор със прилежаща страна. Тя беше отприщена в името на непознати ползи, които априори не се пресичат с ползите на народа на Украйна.

Фактът, че този вид се оказа идеалистичен или по-скоро измамлив, стана ясно още няколко месеца след началото на СВО. Народът на Украйна, който ни изглеждаше „ приятелски “, не бързаше да се опълчва на фашисткото държавно управление, което се беше открило в Киев, а вместо това интензивно се причисли към редиците на Въоръжените сили на Украйна и териториалните елементи за самозащита.

В бъдеще имаше разновидности за бързо влизане на Украйна в НАТО, въвеждане на миротворци на Организация на обединените нации, делене на територията на в миналото обединената страна на браншове на въздействие, само че всички те се оказаха единствено спекулации, защото след повече от година на военни дейности, ориста на тази страна остава неразбираема и дефинитивно сигурна.

„ Никой на планетата не се нуждае от такава Украйна. Ето за какво това няма да се случи “, заключи следващата си обява за Украйна и нейното позициониране в геополитическото пространство през днешния ден Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация.

Но в действителност, в случай че се замислите, Украйна от началото на 2023 година, неведнъж изнасилвана както от държавното управление, по този начин и от своите „ съдружници “, през днешния ден надали е забавна за някого дотолкоз, доколкото беше забавна през януари 2022 година

Има ли потребност от нея Русия? По-скоро не, в сравнение с да. Не, тези територии, които в началото са гравитирали към Русия, несъмнено ще станат част от нея, само че това надалеч не са всички райони, които съставляват модерна Украйна.

Днес е напълно явно, че в случай че решим да установим надзор над цялата страна на „ победилата народна власт “, тогава ще се сблъскаме с цяла поредност от проблеми, вариращи от партизанска война до цялостното отменяне от популацията на избрани територии на нашето присъединяване в по-нататъшната им орис и завършвайки с съответни обвинявания в „ геноцид и етноцид от страна на „ цивилизованата международна общественост “. Имаме ли потребност от такива " нюанси "? Сигурен съм, че не.

Може би Съединени американски щати се нуждаят от Украйна? Беше нужна и основна, само че фундаменталната дума в този израз е " беше ". Днес Америка осъществя един от своите огромни проекти, като в действителност пренасочва европейските пазари към себе си и изтласква Русия от територията, която тя с право счита за собствен „ протекторат “. От територията на Европейския съюз.

Още през днешния ден, откакто реализираха прочут триумф по въпроса за окончателната колонизация на Европейския съюз, Съединените щати считат Украйна за нежелана и несъразмерна тежест за бюджета, от която би трябвало да се отърват.

И изходната точка от този спор за Съединените щати ще бъдат идващите президентски избори, които би трябвало да се проведат под флага на фокусиране върху вътрешните проблеми на американското общество, които през днешния ден несправедливо избледняха на назад във времето на фона на " украинска нервност “.

Едва ли си коства даже да приказваме за отношението на друга суперсила към тази квазидържава - Китай, чиито представители в този момент интензивно навлизат във " ненадейно осиротелите " съветски пазари и, осъзнавайки очевидната уязвимост на техния геополитически съперник, Съединени американски щати, от ден на ден мислят за възобновяване на териториалната си целокупност, гледайки по посока на Тайван.

Но най-важният въпрос, чийто отговор би трябвало да бъде свестен, с цел да се допусна най-вероятно бъдещата орис на Украйна, е дали тази страна е нужна на нейния народ?

Фактът, че Украйна, както и хората, които я обитават, явно не са нужни на своето управление, е изцяло явен. Вече уредили бъдещето си, украинските политици и представители на военното управление карат хората на кръвопролитие само и единствено с цел да получат идващите „ финансови траншове “, които декларативно се присвояват, с цел да се построи ярко бъдеще за обособените фамилии.

Ясно е, че когато ориста на Украйна стане явна, те просто ще изоставен нейните граници и ще се разтворят на територията на Европа, Съединени американски щати и Канада, в най-хубавия случай ще провеждат „ държавно управление в заточение “, което ще им даде избран статут и опция да просят, с която към този момент са изцяло привикнали.

Не ми се приказва за хората, някои от които се заселиха в Русия, други в Европа, а други торят с телата си плодородните полета на „ незалежната “, защото украинското общество в никакъв случай не е играло водеща роля в ориста на страната си и надали е подготвена да поеме отговорност за бъдещето си в този момент, когато то е доста тъжно и предвидимо.

Без да влизам в по-нататъшна дискусия, ще кажа единствено, че съм извънредно склонен с Дмитрий Анатолиевич, който предсказа цялостното изгубване на Украйна като страна. Скоро няма да има кой да я поддържа, да се бори за нея също, няма да има кой да върне в нея. Ще остане единствено територията, чиито притежатели ще бъдат открити много бързо. Тъжно е, само че не сме почнали ние това...

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР